0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 19, 2009, 08:45:12 pmΠαιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.Πώς ησουν τοσο σιγουρος πριν 3 μηνες?
Είχα 4-5παιδιά στο τμήμα μου.Στο άλλο τμήμα ερχόντουσαν 2 με 3. Υπήρχαν φορές που ερχόταν ένα παιδί μονο. Τις περισσότερες όμως παρακολουθούσαν 4-5. Όπως και να έχει αν ήθελε να συμπτήξει τα τμήματα δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να καταργήσει το δικό μου.
Εκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 19, 2009, 08:45:12 pmΕκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.Οταν λες "φετος" εννοεις απο 9/2008? Αυτο το ποσο πρεπει να μας επιστραφει απο την εφορια, αν οι συνολικες αποδοχες μας το 2008 ειναι κατω απο το αφορολογητο, σωστα?
Παράθεση από: xrikla στις Μαρτίου 19, 2009, 01:45:45 pmΕίχα 4-5παιδιά στο τμήμα μου.Στο άλλο τμήμα ερχόντουσαν 2 με 3. Υπήρχαν φορές που ερχόταν ένα παιδί μονο. Τις περισσότερες όμως παρακολουθούσαν 4-5. Όπως και να έχει αν ήθελε να συμπτήξει τα τμήματα δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του να καταργήσει το δικό μου.Δεν επρεπε να τα καταργησει, αλλά να τα συμπτηξει. Οταν οι μαθητες που παρακολουθουν πεσουν κατω απο 5, γινεται υποχρεωτικα συμπτηξη τμηματων.Ναι να τα συμπτήξει αλλά γιατί ντε και καλά πρέπει να κρατήσει την άλλη καθηγήτρια δεν έχω καταλάβει.Από την αρχή θεώρησε δεδομένο ότιθα φύγω εγώ και με ρωτούσε αν έχω αλλού ώρες. του είπα ότι είχα άλλες4(8 πάντως δεν είχα)Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 19, 2009, 08:45:12 pmΕκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.Οταν λες "φετος" εννοεις απο 9/2008? Αυτο το ποσο πρεπει να μας επιστραφει απο την εφορια, αν οι συνολικες αποδοχες μας το 2008 ειναι κατω απο το αφορολογητο, σωστα?
Αγαπητοι Walkleon και Supreme,ευχαριστω και τους δυο σας για τα ειρωνικα σας σχολια, αν θελετε μπορω σε προσωπικο μηνυμα να σας στειλω την περιοχη του δυσπροσιτου και θα καταλαβετε οτι μονο ντοπιος μπορει να βρισκεται εκει και κανεις αλλος για 4 μονο ωρες την εβδομαδα ,μοιρασμενες μαλιστα και σε 3 διαφορετικες μερες,ελεος πια δεν μπορειτε να απαντησετε απλως χωρις τα κακεντρεχη σχολια σας?
Υπάρχει καμιά περίπτωση οι προσλήψεις να γίνονται από τους πίνακες; To συζητάνε καθόλου ή θα παραμείνει και αυτό το παραθυράκι ανοικτό; ; ;