0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zwi στις Μαρτίου 24, 2009, 09:39:50 pmΥπάρχει καμιά περίπτωση οι προσλήψεις να γίνονται από τους πίνακες; To συζητάνε καθόλου ή θα παραμείνει και αυτό το παραθυράκι ανοικτό; ; ; εσυ τι λες; Eγώ λέω ότι πρέπει να απαιτήσουμε οι προσλήψεις να γίνονται από τους πίνακες!
Υπάρχει καμιά περίπτωση οι προσλήψεις να γίνονται από τους πίνακες; To συζητάνε καθόλου ή θα παραμείνει και αυτό το παραθυράκι ανοικτό; ; ;
Παιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.Εκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 19, 2009, 08:45:12 pmΠαιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.Εκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.ο φόρος στα τρίμηνα είναι 20%.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 28, 2009, 09:09:39 amΠαράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 19, 2009, 08:45:12 pmΠαιδιά, αυτά τα ποσά τα γράφουμε εδώ και 3 μήνες, δεν είναι κάτι νέο.Εκτός από το 16% που είναι οι κρατήσεις για το ΙΚΑ υπάρχει από φέτος και 4% κράτηση για φόρο.ο φόρος στα τρίμηνα είναι 20%.Εκτός από αυτό υπάρχει και επιπλέον κράτηση 1% για μετοχικό ταμείο, μόνο για τα τρίμηνα.Αυτό ανακοινώθηκε μόλις προχθές.
πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα τρίμηνα έχουν υπολογιστεί λάθος οπότε πρέπει να ξαναυπολογιστούν και οι βεβαιώσεις αποδοχών που μας έχουν δώσει τα σχολεία για το διάστημα 9-12/2008 είναι επίσης λάθος οπότε να περιμένουμε νέες βεβαιώσεις αποδοχών;
Επιτέλους μου έδωσαν και μένα τις βεβαιώσεις αποδοχών για την εφορία και παρατήρησα το εξής: κάνω από ένα 2ωρο σε δύο διαφορετικά σχολεία και έχω το ίδιο σύνολο ωρών και στα δυο, 22 ώρες στο καθένα (Οκτώβρης-Δεκέμβρης 2008). Κι όμως το ένα σχολείο μού δίνει βεβαιωση αποδοχών 295,45 ακαθάριστα-247,70 καθαρά και το άλλο για τις ίδιες ώρες μού γράφει 298,13 ακαθάριστα (κι αντίστοιχα 250,43 καθαρά). Πώς γίνεται αυτό;;; Έλειπε σήμερα ο υπεύθυνος όταν πήγα για μάθημα και δεν τον βρήκα να τον ρωτήσω σχετικά.... δεν έπρεπε το ποσό να είναι το ίδιο αφού ίδιος είναι και ο αριθμός των ωρών; ποιος έκανε λάθος; Εννοείται δε ρωτάω για τα 3 ευρώ, αλλά για το λάθος αν υπάρχει... Εσάς σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;;;
2 γερμανικων και μια γαλλικων.Λοιπον εγω που ειμαι αγγλικων ειχα διαφορα γυρω στα 600 και κατι λιγοτερα απολες.Σημειωτεον οτι ολεςειχαμε τις ιδιες ωρες και αποτι λενε στη πρωτοβαθμια εχουμε το ιδιο ωρομισθιο. Επισης ολες προσληφθηκαμε το Σεπτεμβρη. Ακομη κι αν εχουμε διαφορετικη μερα προσληψης μεσα στον ιδιο μηνα δε δικαιολογει τοσο μεγαλη διαφορα.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 29, 2009, 11:53:41 amπρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα τρίμηνα έχουν υπολογιστεί λάθος οπότε πρέπει να ξαναυπολογιστούν και οι βεβαιώσεις αποδοχών που μας έχουν δώσει τα σχολεία για το διάστημα 9-12/2008 είναι επίσης λάθος οπότε να περιμένουμε νέες βεβαιώσεις αποδοχών;Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει.