0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και αντιγραφο πτυχιου.
Καλησπέρα κι από εμένα....Επειδή η ανακοίνωση για την ΠΔΣ βγήκε ενώ είχαμε ήδη προγραμματίσει τις διακοπές της οικογένειας και θα λείπουμε εκείνο το διάστημα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς: μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για ΔΙΔΕ π.χ. "Κολοπετινίτσας" σε άλλη ΔΙΔΕ (αυτή των..διακοπών μας);;; Αν όχι, τι μπορεί να γίνει;;; (εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου;;; Αποστολή με συστημένο ΕΛΤΑ;;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια/όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει!
Παράθεση από: Gwgaki στις Αυγούστου 09, 2008, 04:20:36 pmΚαλησπέρα κι από εμένα....Επειδή η ανακοίνωση για την ΠΔΣ βγήκε ενώ είχαμε ήδη προγραμματίσει τις διακοπές της οικογένειας και θα λείπουμε εκείνο το διάστημα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς: μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για ΔΙΔΕ π.χ. "Κολοπετινίτσας" σε άλλη ΔΙΔΕ (αυτή των..διακοπών μας);;; Αν όχι, τι μπορεί να γίνει;;; (εξουσιοδότηση τρίτου προσώπου;;; Αποστολή με συστημένο ΕΛΤΑ;;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια/όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει! Συνήθως, μπορούμε να στείλουμε αίτηση συμπληρωμένη είτε με συστημένο ταχυδρομείο, είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σε άλλη διεύθυνση δε γίνεται. Αλλά επειδή είναι θέμα διεύθυνσης θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείς με τη διεύθυνση που ενδιαφέρεσαι.
Καλησπέρα.Μπορείς να κάνεις αιτήσεις για πδσ σε όσους νομούς θες,άσετα από τις περιοχές που δήλωσες για ωρομισθία.