0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια!Μπορεί να μου πεί κάποιος τα θετικά του να κάνει κανείς αίτηση για ΠΔΣ? Δε μπορώ να αποφασίσω και η προθεσμία λήγει σύντομα! Μετράει ως προϋπηρεσία για τον ΑΣΕΠ (δίνει μόρια)?Εγώ μόλις πήρα πτυχίο, έχω ελπίδες να κληθώ για ΠΔΣ? Ευχαριστώ!!!!!!
Να κάνεις αίτηση γιατί και η ΠΔΣ δίνει μόρια. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα, αλλά δίνει. Απ'ότι ακούω βέβαια είναι δύσκολο να σε καλέσουν αν δεν έχεις μέσο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Η προϋπηρεσία που θ'αποκτήσεις στην ΠΔΣ θα υπολογιστεί κανονικά. Αυτό σημαίνει πως στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών θ'ανέβεις θέσεις. Γιατί να μην το κάνεις? Οι ώρες απασχόλησης άλλωστες είναι τόσο λίγες (ίσως 2 ή 3) που δε θα χρειαστεί να αλλάξεις δραματικά το υπόλοιπο πρόγραμμά σου. Όπως όμως επεσήμαναν οι συνάδελφοι, είναι και λίγο θέμα μπάρμπα στην Κορώνη. Παρ'όλ'αυτά, τι έχεις να χάσεις αν υποβάλλεις τις αιτήσεις?
εάν κάποιος δουλεύει σε ΠΔΣ έχει το δικαίωμα να δουλέψει και σε ολοήμερο? Τι ώρες περίπου γίνεται η ΠΔΣ?
και άλλη μια ερώτηση: ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση στα σχολεία της περιοχής μου. Είδα από το απολυτήριό μου σε ποιά διεύθυνση και σε ποιο γραφείο ανήκει το σχολείο μου, αλλά για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. πώς μπορώ να το μάθω? και επίσης, αν δεν ανήκουν στο ίδιο γραφείο με του σχολείου μου, θα χρειαστεί να κάνω ξεχωριστή αίτηση στο καθένα διαφορετικό γραφείο?? ρωτάω για να ξέρω πόσα αντίγραφα πτυχίου να κουβαλάω. Ευχαριστώ!!!!
Παράθεση από: liliput στις Αυγούστου 27, 2008, 01:03:05 pmκαι άλλη μια ερώτηση: ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση στα σχολεία της περιοχής μου. Είδα από το απολυτήριό μου σε ποιά διεύθυνση και σε ποιο γραφείο ανήκει το σχολείο μου, αλλά για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. πώς μπορώ να το μάθω? και επίσης, αν δεν ανήκουν στο ίδιο γραφείο με του σχολείου μου, θα χρειαστεί να κάνω ξεχωριστή αίτηση στο καθένα διαφορετικό γραφείο?? ρωτάω για να ξέρω πόσα αντίγραφα πτυχίου να κουβαλάω. Ευχαριστώ!!!!Αίτησ για ΠΔΣ κάνεις στη Διεύθυνση, όχι στο γραφείο. Μπορείς να την καταθέσεις στο γραφείο της περιοχής σου, αλλά η αίτηση θα διαβιβαστεί στη Διεύθυνση. Δε χρειάζεται λοιπόν να κάνεις 5 αιτήσεις στη Γ' Αθήνας πχ επειδή έχει 5 γραφεία, αρκεί μία γιατί απευθύνεται συνολικά σε όλα τα σχολεία που υπάγονται στη Διεύθυνση. Επίσης τους ήρθε εγκύκλιος που προβλέπει και την συστημένη ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων για ΠΔΣ. Άρα ίσως δε χρειαστεί να τρέξεις καθόλου, παρά μόνο ως το ταχυδρομείο!