0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πώς σε καλούν για ΠΔΣ; Άν όχι τηλεφωνικά;
ρε παιδια δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα. Εμενα περυσι μου τηλεφωνησαν απο δυσπροσιτο σχολειο να τους καλυψω σε ΠΔΣ. Σας πληροφορω ότι δεν εχω βυσμα αλλα δεν μπορεσα να παω λογω των παιδιων μου.
1η φορα ακουω να σε καλουν για πδς! τι να πω...γινονται και θαυματα...;! το θαυμα ομως ελαβε χωρα 1 φορα, οχι 2,3,4,5 χρονια συναπτα.
Εσένα ποιος σε είπε ότι δε δίνουν πάνω από 4 ώρες σε κάθε ωρομίσθιο με εντολή του υπουργείου? Ξέρεις πόσους γνρίζω με 8 και με 10 ώρες στον ίδιο νομό?
Δηλαδή θες να μου πεις ότι τον αδικώ?Μας κοροιδεύεις τώρα?Είναι δυνατόν να έπαιρνε κάθε χρόνο ώρες πδσ στο ίδιο δυσπρόσιτο σχολείο χωρίς βύσμα?Αυτά που λες εδώ να τα πεις στη θεία σου που δεν έχει ιδέα από τον κλάδο.Όχι σε εμάς.Εδώ καλέ εμένα με 1 2ωρο τη βδομάδα με λένε βυσματούχα....................Όχι αυτόν/η...........Ακούς εκεί ώρες στο ίδιο δυσπρόσιτο(=μόρια*2) κάθε χρόνο................
catwoman επειδη...δεν ξερεις...εσενα στα σδε πως σε καλεσαν χρυση μου
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι..............catwoman........αγγλικού δεν είσαι εσύ?Μη με πεις ότι κάνουν πδσ στα αγγλικά στη β λυκείου............γιατί πεθάαααανω...........