0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Αύγουστος 11, 2008, 06:00:01 μμΠροσωπικά θεωρώ ότι παρατυπίες στην πρόσληψη ωρομισθίων του κανονικού προγράμματος είναι πολύ δύσκολο να γίνουν από τη στιγμή οι πίνακες είναι προσβάσιμοι σε όλους.οι πίνακες είναι προσβάσιμοι,αλλά δε φαίνεται πουθενά ποιος είναι ο τελευταίος προσληφθείς και που έχει τοποθετηθεί!!!Ξέρω μια περίπτωση φέτος στον πίνακα ωρομίσθιων πελοποννήσου που τοποθέτησαν άτομο με πολύ χαμηλή σειρά χωρίς καν να ρωτηθούν οι προηγούμενοι!!!Κάποιος ενδιοφερόμενος το έμαθε και έτρεχε με το δικηγόρο του μετά στη δδε.Το θέμα αποκαταστάθηκε(βασικά δεν τους έπαιρνε).Αν δεν ήξερα από πρώτο χέρι την περίπτωση αυτή θα είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι προσλήψεις για το πρωινό πρόγραμμα γίνονται σωστά!!Δεν ισχυρίζομαι σε καμία περίπτωση πως κάτι τέτοιο είναι ο κανόνας!!!θεωρώ ότι είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια.Συμβαίνει όμως!!!Εγώ προτείνω κατά τη διάρκεια της χρονιάς να παίρνετε συχνά τηλέφωνα στις δδε που σας ενδιαφέρουν και να ρωτάτε μέχρι ποιο νούμερο έχουν φτάσει οι προσλήψεις!Αν αρνούνται να σας πουν,η λύση είναι μία:περνάτε απο εκεί καταθέτετε 1 αίτηση στην οποία ρωτάτε αυτό και αφου βέβαιωθείτε ότι η αίτηση πρωτοκολλήθηκε,η απάντηση που δυσκολεύονται να σας πουν στο τηλ,έρχεται ταχυδρομικώς στο σπίτι σας!!!
Προσωπικά θεωρώ ότι παρατυπίες στην πρόσληψη ωρομισθίων του κανονικού προγράμματος είναι πολύ δύσκολο να γίνουν από τη στιγμή οι πίνακες είναι προσβάσιμοι σε όλους.
Κοίτα........εμένα μου φάνηκαν πολλά μόρια για πδσ της πληφορικής.Στα δικά μου τα σχολεία δεν έχω δει ούτε μία ώρα τέτοια.Τι να πω ρε παιδιά.........δε μιλάω ούτε για σχολεία στο κέντρο της Θεσ/κης,ούτε για σχολεία σε χωριά ξεχασμένα από το Θεό.Μιλαω για το μέσο όρο της Ελληνικής επαρχίας.
Παράθεση από: Αγάπη στις Αύγουστος 11, 2008, 01:26:35 μμγιατι νιώθω ότι ακόμη και η ωρομισθία μαγειρεύεται?ειδα στους πινακες γνωστους μου με μηδενικη προυπηρεσια στους περσινους πινακες να εχουν φετος 2.498 και 2.14 μορια.εγω φετος μαζεψα λιγοτερα απο αυτους, 2 μορια ακριβως... (κ ειχα ηδη 1.6 κ ημασταν στην ιδια περιφερεια κ ηταν πολυυυυ πιο κατω απο μενα)ακομα κ απο ΠΔΣ να ειναι δεν ειναι πολλα τα μορια? Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα κ οι δυο ειναι κατοικοι του ιδιου νομου (δεν ξερω ομως που δουλεψαν).οποτε μαλλον αρχιζω κ πιστευω οτι μαγειρευεται. εμενα εχει αρχισει να μου μυριζει "βυσματοσουπα"...
γιατι νιώθω ότι ακόμη και η ωρομισθία μαγειρεύεται?
Επειδή μιλάμε για πληροφορική...............Υπάρχει περίπτωση να είναι μόρια προερχόμενα από ολοήμερα δημοτικά?
Παράθεση από: Αγάπη στις Αύγουστος 11, 2008, 11:02:23 μμΕπειδή μιλάμε για πληροφορική...............Υπάρχει περίπτωση να είναι μόρια προερχόμενα από ολοήμερα δημοτικά?δεν αποκλειεται να ειναι κ απο δημοτικα.αλλα η κακη τους θεση στον πινακα με κανει να σκεφτομαι ασχημα πραγματα.... οταν μαλιστα εφτασε σχεδον η σειρα μου (γυρω στα τελη Οκτωβρη ημουν 2η για να με καλεσουν) κ ετυχε να τους παρω τηλ εκεινο τον καιρο μου ειπαν πως δεν χρειαζονται αλλους κ δεν θα παρουν.Οποτε οταν ενα μηνα μετα με καλεσαν 2 ωρες μακρια απο την πολη μου πηγα.
Μία ερώτηση και από μένα.Πώς γίνεται κάποιον να τον καλέσουν κάπου ξεκάρφωτα για ωρομίσθιο η σε δυσπρόσιτο σχολείο αφού στις αιτήσεις ωρομισθίων δηλώνουμε μία περιοχή προτίμησης? Για αναπληρωτές επιλέγεις όλη την Ελλάδα αν θες οπότε εκεί είναι λογικό.Και επειδή δεν με νοιάζει να με στειλουν όπου να ναι πως μπορώ να το δηλώσω οτι και ωρομίσθιος πάω όπου να ναι?
Εγώ έχω διαλέξει Αθήνα σε ωρομίσθιο και όλη την Ελλάδα αναπληρωτή. Οπότε μόνο Αθήνα με καλούνε ε?Με δεδομένο ότι δεν έχω μόρια αρκετά για αναπληρωτή. Σωστά? Και κάτι τελευταίο μπορώ αυτό τώρα να το αλλάξω? Αν και θεωρω δεδομένο πως δεν θα γίνεται... Ευχαριστώ για την έγκαιρη απάντηση.
Γεια σας παιδια. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. Συγχωρέστε με αν είμαι λίγο off topic. Εχασα την προθεσμία για τις αιτήσεις αναπληρωτών- ωρομισθίων. Βέβαια ξεκινάω με 0 μόρια οπότε παρηγορούμαι λίγο σκεφτόμενη ότι και να την είχα κάνει δεν θα με έπαιρναν. Τι λέτε? Πότε ξαναγίνονται οι αιτήσεις? Μετά από 2 χρόνια πάλι?