0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοιτα, τις εξετασεις τις κανεις στο ικα, αλλα τις καταθετεις στην αβαθμια υγειον επιτροπη κ μετα απο καποιες μερες νομιζω παιρνεις το πιστοποιητικο απο την επιτροπη.
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από το 2006 στην Παλλήνη ζητούν ακτινογραφία με γνωμάτευση, χαρτί από ψυχίατρο και δερματολόγο.
Γκρρρ Μου είπαν πως η Υγειονομική Επιτροπή της Παλλήνης είναι κλειστή μέχρι 22/08!!!! Γίνεται αυτό; Τι σημαίνει κλειστή? Δεν υπάρχει κανένας δηλαδή? Κι εγώ πότε θα μάθω τα δικαιολογητικά? Ουφ!
Πώς θα μάθω σε ποιά υγειονομική επιτροπή ανήκω? έχει σχέση με τον τόπο κατοικίας μου ή με κάτι άλλο? Μένω Αγ.Παρασκευή.
Παράθεση από: 1Vathmios στις Αυγούστου 28, 2008, 02:39:36 pmΠώς θα μάθω σε ποιά υγειονομική επιτροπή ανήκω? έχει σχέση με τον τόπο κατοικίας μου ή με κάτι άλλο? Μένω Αγ.Παρασκευή.Πάρε σε κάποια Υγειονομική και θα σου πουν! Έχει να κάνει με το που μένεις! Λογικά στην Αγία Παρασκευή ανήκεις! Το τηλ είναι :210-6016530! Η διεύθυνση: Μεσογείων 448 και Ευαγγελιστρίας αν θυμάμαι καλά, λίγο πιο πάνω από την ΕΡΤ!