0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: e-liza στις Αυγούστου 28, 2008, 05:51:54 pmΠαράθεση από: mariak στις Αυγούστου 28, 2008, 05:46:10 pmΤο λάθος είναι να έχει το σχολείο π.χ. 4 ώρες βιολογίας και να τισ δίνει σε φυσικό ή χημικό!!!Εννοείται αυτό που λες είναι σωστόΜα μεγαλύτερο λάθος είναι να έχει το σχολείο μόνο 10 ώρες βιολογία και 10 ώρες χημεία-φυσική και να τις δίνει όλες σε βιολόγο αναπληρωτή!!!Και γιατι ειναι "μεγαλυτερο" λαθος, κατα τη γνωμη σου? Το σωστο θα ηταν, βεβαια, να παρουν 3 ωρομισθιους απο τις αντιστοιχες ειδικοτητες να καλυψουν τα κενα (ο
Παράθεση από: mariak στις Αυγούστου 28, 2008, 05:46:10 pmΤο λάθος είναι να έχει το σχολείο π.χ. 4 ώρες βιολογίας και να τισ δίνει σε φυσικό ή χημικό!!!Εννοείται αυτό που λες είναι σωστόΜα μεγαλύτερο λάθος είναι να έχει το σχολείο μόνο 10 ώρες βιολογία και 10 ώρες χημεία-φυσική και να τις δίνει όλες σε βιολόγο αναπληρωτή!!!
Το λάθος είναι να έχει το σχολείο π.χ. 4 ώρες βιολογίας και να τισ δίνει σε φυσικό ή χημικό!!!
Επίσης είδα μερικά άτομα που προσπεράστηκαν στη λίστα αναπληρωτών προτού παρουν τρίτεκνους. Είναι πιθανόν να αρνηθηκαν να πάνε αναπληρωτές?
Αυτή είναι η γνώμη του (νυν) φίλου μου και συγκεκριμένα είπε ότι οι 10 ώρες βιολογίας πολύ σπάνια συγκεντρωνονται σε ένα σχολείο.
Και όταν κάποιος π.χ. σπάσει το πόδι του, καλούν στη θέση του αναπληρωτή? Στη μέση της χρονιάς
Εμένα και τα 2 απαράδεκτα μου φαίνονται.Πως θα την κάνω ρε παιδιά εγώ τη βιολογία?Είμαστε σοβαροί τώρα?