0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 02:14:25 pmΠαράθεση από: tsixlas στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 12:08:08 pmΑυτό που ξέρω εγω είναι οτι απόψε θα απολαύσω το 50αρι ευρώ που δεν τους έσταξα φέτος Χαχααχα πλάκα πλάκα με 50 ευρώ ξέρεις τι παίρνεις? Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΕ17Μεταπτυχιακό Πιστοποΐητικό ΑΣΠΑΙΤΕΥποψήφιος ΑΣΕΠ 2009Υποψήφιος ΠΜΣ ΕΚΠΑ
Παράθεση από: tsixlas στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 12:08:08 pmΑυτό που ξέρω εγω είναι οτι απόψε θα απολαύσω το 50αρι ευρώ που δεν τους έσταξα φέτος Χαχααχα πλάκα πλάκα με 50 ευρώ ξέρεις τι παίρνεις?
Αυτό που ξέρω εγω είναι οτι απόψε θα απολαύσω το 50αρι ευρώ που δεν τους έσταξα φέτος
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 03:05:37 pmcongrats!!!!! σε ποιά πόλη;Θεσσαλονίκη.Έχω 2 ερωτήσεις και θα ήθελα τη βοήθειά σας:1.έχω μωράκι 2 μηνών και είμαι νεοδιοριζόμενη στο δημόσιο (όχι εκπαιδευτικός) με άδεια ανατροφής,θα επιστρέψω τον ερχόμενο Ιούλιο.Δικαιούμαι άδεια ή αναβολή για τον πρώτο χρόνο στην ασπαίτε?2.Από την ασπαιτε παίρνω άδεια για τη δουλειά?Κάτι σαν εκπαιδευτική?Αν γνωρίζει κάποιος θα με διευκόλυνε.
congrats!!!!! σε ποιά πόλη;
Νομίζω είναι πάντα Δευτέρα μέχρι Πέμπτη απόγευμα.
Παράθεση από: marianiux στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 12:15:01 amΤι και να ξοδέψουν λεφτά για γραμματοσημα?? Λιγο χλωμό το βρίσκω....Δεν είναι τα γραμματόσημα, αλλά σκέψου τους υπαλλήλους τι θα πάθαιναν αν ήταν να στέλνουν τα χαρτιά του καθενός...
Τι και να ξοδέψουν λεφτά για γραμματοσημα?? Λιγο χλωμό το βρίσκω....
Αρχικά, να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που περάσανε....Στη συνέχεια, έχω μια ερώτηση... στην σειρά κατάταξης είμαι δεύτερη... έχω καμια πιθανότητα ή να το ξεχάσω το θέμα;
εδώ σκοτώνεται κόσμος για το ποιος θα πρωτοπάει... ο άλλος θα αφήσει τη θέση του?? χλωμό!!!
Aν θυμάμαι καλά κάπου στην προκήρυξη δεν έλεγε ότι οι κενές θέσεις δεν καλύπτονται; Λογικά εννοεί θέσεις για τις οποίες δεν υπήρξε υποψήφιος. Όμως και στην περίπτωση που κάποιος πέρασε αλλά αποφασίζει να μην πάει πάλι λογικά η θέση θεωρείται κενή κ επομένως δεν καλύπτεται..;
Αν πάλι εννοείς στους στους μη εισακτέους 2η νομίζω ότι μόνο εάν δεν πάνε 2 άλλοι που έχουν εισαχθεί έχεις πιθανότητες πράγμα δύσκολο..