0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Έχω την εξής απορία σχετικά με την προλήρυξη τησ ΑΣΠΑΙΤΕ.Γιατί δεν προσμετράται ο δεύτερος τίτλός σπουδών σε συναφές αντικείμενο και προσμετρούνται πάνω από 2 ξένες γλώσσες?Είναι απαραίτητες οι ξένες γλώσσες για την ΑΣΠΑΙΤΕ τελικά?Μα δεν είναι απαράδεκτοι?
Παράθεση από: vasg στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 01:03:23 amΚαλησπέρα,Έχω την εξής απορία σχετικά με την προλήρυξη τησ ΑΣΠΑΙΤΕ.Γιατί δεν προσμετράται ο δεύτερος τίτλός σπουδών σε συναφές αντικείμενο και προσμετρούνται πάνω από 2 ξένες γλώσσες?Είναι απαραίτητες οι ξένες γλώσσες για την ΑΣΠΑΙΤΕ τελικά?Μα δεν είναι απαράδεκτοι?Δεν τίθεται θέμα φίλε μου αν είναι απαραίτητες οι ξένες γλώσσες για την εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ...Το θέμα είναι ποιος είναι ο πιο πολυ-πτυχιούχος προκειμένου να εισαχθεί...δε σου μίλησαν όταν ήσουν μικρός για το "Μάζευε κι ας είναι ρόγες" ;;;;
Γεια σας παιδιατελικά τα μαθήματα όντως ξεκινάνε την Δευτέρα 6 του μηνός; Δεν μας ειδοποίησε κανείς για τις ώρες και από ότι βλέπω δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα. Μήπως ξέρει κανείς λεπτομέρειες για Σαλονίκη;Πάντα τρέλα,
Παράθεση από: wizzard στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:05:52 pmΓεια σας παιδιατελικά τα μαθήματα όντως ξεκινάνε την Δευτέρα 6 του μηνός; Δεν μας ειδοποίησε κανείς για τις ώρες και από ότι βλέπω δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα. Μήπως ξέρει κανείς λεπτομέρειες για Σαλονίκη;Πάντα τρέλα, Παρε καλύτερα τηλ. Τα απογεύματα είναι σίγουρα εκεί. 2310889205 και 2310833708
Υπάρχει κάποιος που να έκανε σήμερα την εγγραφή του για το ΕΠΠΑΙΚ στην Αθήνα και να ενημερώθηκε για το πρόγραμμα μαθημάτων;Την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα την εγγραφή μου δεν είχε αναρτηθεί.Θα ήθελα να ξέρω παρακαλώ αν ισχύει το κενό της Παρασκευής όπως την προηγούμενη χρονιά
Παιδιά εγώ κατέληξα πως για την εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ παίζονται διάφορα...Σε ένα φίλο μου φέτος δε του συνυπολογισαν μεταπτυχιακο τίτλο και μία ξένη γλώσσα και φυσικά έκανε ένσταση. Το θέμα είναι πως δεδομένου πως το άτομο που πήρανε 8α γραφτει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου,αν γίνει δεκτή η ένσταση ο φίλος μου 8α εισαχ8ει καθ'ὐπέρβαση των εισαγώμενων που προέβλεπε η προκήρυξη οπότε το άτομο που πήρανε δεθα το κουνήσει κανείς. Σε τέτοιο άθλιο κράτος ζούμε που μας έχει αναγκάσει ολομερίς και ολονυχτίς να προσπαθούμε να καταλάβουμε τα σενάριατων νοσηρών μυαλών κάποιων.....