0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: varethika στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 09:38:54 amακριβως!ειναι γεγονος οτι για αποφοιτους τει που θελουν να μπουν στο κοσμο της εκπαιδευσης ειναι αναγκαια συνθηκη!και για να πουμε και την αληθεια ακομα και στο επιστημονικο επιπεδο και στο επιπεδο της γνωσης το εππαικ σου προσφερη πολυ πιο πολλα απο οτι εχει διδαχτει πχ ενας μαθηματικος στο χωρο παντα των εκπαιδευτικων μαθηματων!απο κει και περα το ερωτημα εχει να κανει πιο πολυ οχι τοσο με την αποκατασταση αλλα με τον τιτλο και την αξια του στην κοινωνια.δεν ειναι κριμα να τρελενεσαι για να μπεις στα εππαικ να κουραζεσαι 1 χρονο για να τελειωσεις , να κανεις πιο πολλα μαθηματα απο αλλες καθηγητικες σχολες και στο τελος να περνεις ενα απλο πιστοποιητηκο?δηλ να μην εχει κανενα μα κανενα αντικροισμα εκτος του χωρου τις εκπαιδευσης?σε μια ερευνα βεβαια που εκανα σχετικα για την παιδαγωγικη επαρκεια στην ευρωπη τα πραγματα και εκει δεν ειναι πιο καλα!υπαρχουν και σε αλλες χωρες εππαικ που και εκει δεν αναγνωριζονται , στην ιταλια υπαρχουν καθηγητες με επαρκεια και χωρις αυτην που εχουν μισθολογικη διαφορα και αλλα τρελακαι κατι τελευταιο! στην κυπρο πλεον δεν αναγνωριζοντε τα ελληνικα τει ως κριτηριο για την εισοδο στο κυπριακο δημοσιο!!!!!!!!!!!!τοσο καλα και τοση αξια εχουν τα πτυχια μας συναδελφοιπηγη στης πληροφοριας που λεω ειναι ο κυπριακος δοαταπ για να μην ρωτατεΔεν είναι μόνο για απόφοιτους ΤΕΙ αναγκαίο... Πληροφορικάριοι που έχουν τελειώσει 5ετή πανεπιστημιακή σχολή είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα με τους απόφοιτους ΤΕΙ όσον αφορά το διορισμό. Μάλιστα είναι πιο δύσκολο να μπεις ΑΣΠΑΙΤΕ ως απόφοιτος ΑΕΙ παρά ως ΤΕΙ... Γιατί ενώ στο διορισμό δεν υπάρχει διαχωρισμός ΑΕΙ-ΤΕΙ στην επιλογή στον ΑΣΠΑΙΤΕ παίρνουν ξεχωριστά κόσμο από ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έτσι προκυρύσσονται περισσότερες θέσεις σε ΤΕΙ, και οι βάσεις -ενώ στα ΑΕΙ είναι γύρω στο 30 μόρια- στα ΤΕΙ είναι γύρω στα 20... ΠαράθεσηΚαλημέρα!Να ρωτήσω κατι,εγω που εχω τελειώσει τεχνική ειδικότητα, στον πίνακα αναπληρωτών με μηδενική προυπηρεσία έχω 760 σειρά.Αν υποθέσουμε οτι περνάω ΑΣΠΑΙΤΕ και του χρόνου προλάβω να κάνω πάλι για αναπληρωτές, υπάρχει πιθανότητα να περάσω;;;;; Μαργαρίτα φυσικά και μπορεί να περάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι και πάλι δεν θα είσαι σίγουρη... Δηλαδή μπορεί να θυσιάσεις ένα χρόνο για τον ΑΣΠΑΙΤΕ και μέχρι του χρόνου να έχουν αλλάξει πάλι τα δεδομένα και να έχεις σπαταλήσει χρόνο και χρήμα. Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να πας μόνο αν είναι όνειρό σου να γίνεις εκπαιδευτικός.
ακριβως!ειναι γεγονος οτι για αποφοιτους τει που θελουν να μπουν στο κοσμο της εκπαιδευσης ειναι αναγκαια συνθηκη!και για να πουμε και την αληθεια ακομα και στο επιστημονικο επιπεδο και στο επιπεδο της γνωσης το εππαικ σου προσφερη πολυ πιο πολλα απο οτι εχει διδαχτει πχ ενας μαθηματικος στο χωρο παντα των εκπαιδευτικων μαθηματων!απο κει και περα το ερωτημα εχει να κανει πιο πολυ οχι τοσο με την αποκατασταση αλλα με τον τιτλο και την αξια του στην κοινωνια.δεν ειναι κριμα να τρελενεσαι για να μπεις στα εππαικ να κουραζεσαι 1 χρονο για να τελειωσεις , να κανεις πιο πολλα μαθηματα απο αλλες καθηγητικες σχολες και στο τελος να περνεις ενα απλο πιστοποιητηκο?δηλ να μην εχει κανενα μα κανενα αντικροισμα εκτος του χωρου τις εκπαιδευσης?σε μια ερευνα βεβαια που εκανα σχετικα για την παιδαγωγικη επαρκεια στην ευρωπη τα πραγματα και εκει δεν ειναι πιο καλα!υπαρχουν και σε αλλες χωρες εππαικ που και εκει δεν αναγνωριζονται , στην ιταλια υπαρχουν καθηγητες με επαρκεια και χωρις αυτην που εχουν μισθολογικη διαφορα και αλλα τρελακαι κατι τελευταιο! στην κυπρο πλεον δεν αναγνωριζοντε τα ελληνικα τει ως κριτηριο για την εισοδο στο κυπριακο δημοσιο!!!!!!!!!!!!τοσο καλα και τοση αξια εχουν τα πτυχια μας συναδελφοιπηγη στης πληροφοριας που λεω ειναι ο κυπριακος δοαταπ για να μην ρωτατε
Καλημέρα!Να ρωτήσω κατι,εγω που εχω τελειώσει τεχνική ειδικότητα, στον πίνακα αναπληρωτών με μηδενική προυπηρεσία έχω 760 σειρά.Αν υποθέσουμε οτι περνάω ΑΣΠΑΙΤΕ και του χρόνου προλάβω να κάνω πάλι για αναπληρωτές, υπάρχει πιθανότητα να περάσω;;;;;
Πάντως για όσους έχουν κάνει για Σαπες σκούρα τα πράγματα. Έμαθα κατι για 40 και 45άρια. ΠΕ19 είμαι. Δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε και διδακτορικό για να μπούμε σε αυτήν την κωλοΑσπαιτε; ΕΛΕΟΣ!!!
Παράθεση από: sia83 στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:29:35 pmΠάντως για όσους έχουν κάνει για Σαπες σκούρα τα πράγματα. Έμαθα κατι για 40 και 45άρια. ΠΕ19 είμαι. Δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε και διδακτορικό για να μπούμε σε αυτήν την κωλοΑσπαιτε; ΕΛΕΟΣ!!!η βαθμολογία που αναφέρεις αφορά ΠΕ19?? περσυ σε καμμία πόλη δεν είχε 40-45 μόρια.
ούτε οι πρώτοι των πρώτων δεν είχαν 40-45.sia έχεις κάνει για σάπες ΠΕ19?πόσα μόρια έχεις;