0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 12, 2008, 01:38:48 pmΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση αν και την απάντηση την ξέρω..Όταν έκανα τα χαρτιά μου για ΑΣΠΑΙΤΕ είχα 1 γλώσσα..Εντομεταξύ ένα μήνα μετά βγήκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού που είχα δώσει το Μάιο και το πέρασα..Δε γίνεται τίποτις τώρα ε άμα το στείλω?Μάλλον όχι......
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν και την απάντηση την ξέρω..Όταν έκανα τα χαρτιά μου για ΑΣΠΑΙΤΕ είχα 1 γλώσσα..Εντομεταξύ ένα μήνα μετά βγήκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού που είχα δώσει το Μάιο και το πέρασα..Δε γίνεται τίποτις τώρα ε άμα το στείλω?
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 12, 2008, 01:38:48 pmΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση αν και την απάντηση την ξέρω..Όταν έκανα τα χαρτιά μου για ΑΣΠΑΙΤΕ είχα 1 γλώσσα..Εντομεταξύ ένα μήνα μετά βγήκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού που είχα δώσει το Μάιο και το πέρασα..Δε γίνεται τίποτις τώρα ε άμα το στείλω?den mporeis na kaneis tipota.apotelesmata sta mesa tou septembri na perimeneis
atyxia
την χρονια που περασε το 85% που ηταν στην ασπαιτε ειχε μεταπτυχιακό και πολλοι απο αυτους και διδακτορικό. οι καθηγητες μας ηταν ευχαριστημέννοι απο το νεο συτημα εισαγωγης γιατι πλεον οσοι μπαινανε ειμασταν νεοτεροι και ειχμε ορεξη. γινοτανε μαθημα. δεν ειμασταν μαθουσαλες που μαζευαμε μορια μεσω διαφόρων χαρτιων οπως επαγγελματική και διαδκτικη προυπηρεσια, κτλ..... για να μπουμε καποια στιγμη στην ασπαιτε και να βολευτουμε.
μαλλον δεν εγινα σαφής και παρεξηγήθηκα. εγω φταίω.να τα πάρουμε ενα ενα. αναφερομαι στουσ περισσότερουσ κλάδους.αυτο για το μεταπτυχιακό το ανεφερα αρχικά για τον ανταγωνισμό που υπάρχει. θέλω να σου πω απο περυσι που αλλαξε ο τρόπος εισαγωγης έπεσε και ο μ.ο. απο τα 45 ετη στα 28. νομιζω οτι υπαρχει ποιοτική διαφορα μεταξύ 45 και 28 για την επιθυμία της μάθησης.οσοι μπηκαμε στην ΑΣΠΑΙΤΕ υποβάλλαμε αιτηση για να μπουμε και να αποκτησουμε ενα επιπλέον επαγγελματικο προσον διορισμου. στο τέλος ομως οταν βγηκαμε απο την ΑΣΠΑΙΤΕ βγήκαμε διαφορετικοί με άλλα μυαλά.Οσο για το κάθε πέρυσι και καλύτερα,το λες γιατι ισχύει για σένα. το θέμα ειναι να συγκρίνεις το τελικό αποτέλεσμα μεταξυ του παλαιου και του νέου συστηματος εισαγωγης για να δουμε αν άξιζε η αλλαγή