0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άνεργη φυσικός ζητά σοβαρό κύριο με σκοπό το γάμο.Κτήση φροντιστηρίου απαραίτητη.Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.
Αυτό το τελευταίο είναι το καλύτερο, να έχεις ένα γνωστό να μεσολαβήσει, αυτό δηλαδή που στο Δημόσιο το λέμε "μέσον".Ξέρω περίπτωση κοπέλας εκπαιδευτικού, που έψαχνε για χρόνια εργασία σε φροντιστήριο αλλά φυσικά δεν την έπαιρνε κανένας (δεν είχε εμφάνιση μοντέλου, καλή μεν αλλά όχι μοντέλο). Μετά από χρόνια λοιπόν άλλαξε τακτική, έκανε σχέση με κάποιον που δούλευε σε φροντιστήριο στην ίδια ειδικότητα, και αυτός μεσολάβησε στον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου για να την πάρουν. Και πάλι όμως δεν δεχόταν ο ιδιοκτήτης, και τελικά πείστηκε όταν ο φίλος της κοπέλας που εργαζόταν στο φροντιστήριο πρότεινε να δώσει δικές του ώρες να τις κάνει η κοπέλα (σε μειωμένη τιμή ή δωρεάν, δεν το θυμάμαι ακριβώς, έχουν περάσει χρόνια) και με τα πολλά ξεκίνησε η κοπέλα στο φροντιστήριο.Είναι το γνωστό φαινόμενο όπου για να προσληφθείς χρειάζεται (και) προϋπηρεσία, αλλά το πώς θα την αποκτήσεις αυτή την προϋπηρεσία είναι ένα άλλο θέμα.Και για το απαραίτητο happy end: Τελικά η κοπέλα παντρεύτηκε με τον εκπαιδευτικό που την έβαλε στο φροντιστήριο. Όπως λένε και οι παλιοί, με ένα σμπάρο...εγω δεν το πουλαω το σωμα μου ;Dε εξ αλλου εγω τον εχω βρει τον γαμπρο,που να ψαχνω για αλλον ;)καλα σταθειται να με παρει και τα ξαναλεμε...τα λογια απο την πραξη απεχουν πολυυυυυυυυυ