0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω πόσοι από τα μέλη του forum έχουν δουλέψει 3+ χρόνια σε κάποια σοβαρή εταιρία πληροφορικής/τηλεπικοινωνιών(ως πτυχιούχοι εννοείται όχι ως φοιτητές) και αποφάσισαν να πάνε ωρομίσθιοι στα δημοτικά ή έδωσαν ασεπ και πέρασαν.
Παράθεση από: Boulos στις Σεπτεμβρίου 21, 2006, 03:14:43 pmΑπλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω πόσοι από τα μέλη του forum έχουν δουλέψει 3+ χρόνια σε κάποια σοβαρή εταιρία πληροφορικής/τηλεπικοινωνιών(ως πτυχιούχοι εννοείται όχι ως φοιτητές) και αποφάσισαν να πάνε ωρομίσθιοι στα δημοτικά ή έδωσαν ασεπ και πέρασαν.Και γιατί να απαντήσουν μόνο όσοι εργάστηκαν ως πτυχιούχοι και όχι ως φοιτητές? (και μάλιστα λές ότι εννοειται) Αν κάποιος εργάστηκε ως φοιτητης σε εταιρία πληροφορίκης έχει μίκρότερη εμπειρία από κάποιον που ξεκίνησε μετά το πτυχίο?
Απλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω πόσοι από τα μέλη του forum έχουν δουλέψει 3+ χρόνια σε κάποια σοβαρή εταιρία πληροφορικής/τηλεπικοινωνιών(ως πτυχιούχοι εννοείται όχι ως φοιτητές) και αποφάσισαν να πάνε ωρομίσθιοι στα δημοτικά ή έδωσαν ασεπ και πέρασαν.Αν κάποιος πρόσφατα διορισμένος ανήκει σε αυτή την κατηγορία ας μας πει μερικά πράγματα.Όσοι είστε από Αθήνα πως βλέπεται τη νέα ζωή στην επαρχία και πόσα χρόνια θα μείνεται εκεί?
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Σεπτεμβρίου 21, 2006, 05:04:50 pmΠαράθεση από: Boulos στις Σεπτεμβρίου 21, 2006, 03:14:43 pmΑπλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω πόσοι από τα μέλη του forum έχουν δουλέψει 3+ χρόνια σε κάποια σοβαρή εταιρία πληροφορικής/τηλεπικοινωνιών(ως πτυχιούχοι εννοείται όχι ως φοιτητές) και αποφάσισαν να πάνε ωρομίσθιοι στα δημοτικά ή έδωσαν ασεπ και πέρασαν.Και γιατί να απαντήσουν μόνο όσοι εργάστηκαν ως πτυχιούχοι και όχι ως φοιτητές? (και μάλιστα λές ότι εννοειται) Αν κάποιος εργάστηκε ως φοιτητης σε εταιρία πληροφορίκης έχει μίκρότερη εμπειρία από κάποιον που ξεκίνησε μετά το πτυχίο? Απλά θέλω να ξέρω την άποψη αυτών που επέλεξαν σε κάποια ώριμη ηλικία να δουλέψουν σε κάποια εταιρία αφού πήραν το πτυχίο και με πρόσληψη ως πε πληροφορικής όχι ως απόφοιτο λυκείου.Δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις ένα φοιτητής στο 2ο έτος με κάποιον που είναι 25+ χρονών.Δεν σε δεσμεύω στο να μην απαντήσεις απλά καθόρισε ότι δούλεψες μόνο ως φοιτητής και όχι πχ μετά και αφού τελείωσες τον στρατό πχ για τους άντρες.