0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο γιατι δεν κατάλαβα.Διορίζομαι φέτος σε δυσπρόσιτο σχολείο που μου δίνει 8 μόρια. Είμαι υποχρεωμένη να μείνω σε αυτό 2 χρόνια. Άρα μαζεύω στο σύνολο περίπου 20 μόρια.Μετα τη διετία έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση για απόσπαση ή μετάθεση. Τι άλλη προσμέτρηση μοριών έχω και που μπορώ να δω πόσα είναι αυτά?Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή
Μόνο τα 20? Πέρσι ήμουν σε σχολείο που έδινε 8 μόρια και δεν λογίζονταν δυσπρόσιτο και ήταν και 20 λεπτά από το σπίτι μου.Τώρα θα πρέπει να πάω στην άλλη άκρη της ελλάδας για τα ίδια μόρια? Είναι αδιανόητο!Το θεωρώ περίεργο που στους αναπληρωτέσ διπλασιαζονται τα μόρια ΄και στουσ μόνιμουσ δεν γίνεται τίποτα.Ποιο το κίνητρο να πας σε δυσπρόσιτο λοιπόν και μάλιστα να μείνεισ υποχρεωτικά εκει 2 χρόνια?
Για τη μετάθεση μετρούν και τα 2 μόρια της χρονιάς?δηλ αν κάποιος διορίζεται σε δυσπρόσιτο με 9 μόρια,την πρώτη χρονιά θα πάρει 9+2 μόρια της χρονιάς=11 μόρια επί 2 χρόνια =22 μόρια?
Παράθεση από: kitsa2425 στις Αυγούστου 18, 2008, 04:24:48 pmΜόνο τα 20? Πέρσι ήμουν σε σχολείο που έδινε 8 μόρια και δεν λογίζονταν δυσπρόσιτο και ήταν και 20 λεπτά από το σπίτι μου.Τώρα θα πρέπει να πάω στην άλλη άκρη της ελλάδας για τα ίδια μόρια? Είναι αδιανόητο!Το θεωρώ περίεργο που στους αναπληρωτέσ διπλασιαζονται τα μόρια ΄και στουσ μόνιμουσ δεν γίνεται τίποτα.Ποιο το κίνητρο να πας σε δυσπρόσιτο λοιπόν και μάλιστα να μείνεισ υποχρεωτικά εκει 2 χρόνια?Στους αναπληρωτές διπλάσιάζονται οι ΜΗΝΕΣ που δουλεύεις στο δυσπρόσιτο, στους ΜΟΝΙΜΟΥΣ παίρνεις μόνο τα μόρια του σχολείου τα οποία θα χρειαστούν στη μετάθεση.Στους ωρομισθιους τι ισχυει για δυσπροσιτα ? γιατι στους πινακες παρατηρω οτι με μια χρονια ωρομισθιοι μαζευουν 12+ η και 9+ πως βγαινει αυτο?