0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 18, 2008, 07:30:33 pmΚαλό το ανέκδοτο!!! Πώς γίνεται να καλέσουν αναπληρωτές τη Δευτέρα 25, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα θα παρουσιάζονται ακόμα οι μόνιμοι και δε θα έχουν καταγράψει όλα τα κενά. Να είμαστε ευχαριστημένοι, αν βγουν οι διορισμοί την Τετάρτη 27!...Αυτά τα κενά θα τα καλύψουν στις επόμενες φάσεις (λέμε τώρα...).
Καλό το ανέκδοτο!!! Πώς γίνεται να καλέσουν αναπληρωτές τη Δευτέρα 25, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα θα παρουσιάζονται ακόμα οι μόνιμοι και δε θα έχουν καταγράψει όλα τα κενά. Να είμαστε ευχαριστημένοι, αν βγουν οι διορισμοί την Τετάρτη 27!...
Πολύ σωστά.Η πρώτη φάση θα είναι "τυφλή".Χωρίς δηλαδή να είναι γνωστά τα κενά. Γι' αυτό ίσως και να μην είναι μεγάλη και να ακολουθήσει η δεύτερη φάση μεγαλύτερη μετά την έναρξη των μαθημάτων, την γνωστοποίηση των κενών και την χρήση αδειών (ανατροφής, μεταπτυχιακού, διδακτορικού).
Την προηγούμενη σχολική χρονιά στην α' φάση είχαν πάρει 1544 άτομα! Στην Α' Αθήνα είχαν πάρει 155, στη
Επομένως, οι προσλήψεις της α' φουρνιάς είναι δεδομένο για το υπουργείο ότι δε θα έπονται των τοποθετήσεων των νεοδιορίστων.Εξάλλου, για κάποιες ειδικότητες πιθανότατα το υπουργείο έχει στοιχεία για περισσότερα κενά απ' αυτά που δόθηκαν στην εγκύκλιο μόνιμων διορισμών.Τα κενά αυτά ίσως αυξήθηκαν και με τις αιτήσεις συνταξιοδότησης. (Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία για τον αριθμό αιτήσεων κι αν τελικά ήταν αυξημένος όπως περίμεναν. )
Παράθεση από: leti77 στις Αυγούστου 18, 2008, 06:19:51 pmΑαα...πολυ παιζει το μηνυμα φετος!!!! Μεχρι να με παρουν εμενα αναπληρωτρια του χρονου θα μας καλουν και με βιντεο-κληση!
Ααα...πολυ παιζει το μηνυμα φετος!!!!
Παράθεση από: X.K. στις Αυγούστου 19, 2008, 12:14:20 amΠαράθεση από: leti77 στις Αυγούστου 18, 2008, 06:19:51 pmΑαα...πολυ παιζει το μηνυμα φετος!!!! Μεχρι να με παρουν εμενα αναπληρωτρια του χρονου θα μας καλουν και με βιντεο-κληση! Εμένα κάποια στιγμή θα με καλέσουν με... ολόγραμμα!..κατα το 2020...
Παράθεση από: psych@ra στις Αυγούστου 19, 2008, 07:46:44 pmΠαράθεση από: X.K. στις Αυγούστου 19, 2008, 12:14:20 amΠαράθεση από: leti77 στις Αυγούστου 18, 2008, 06:19:51 pmΑαα...πολυ παιζει το μηνυμα φετος!!!! Μεχρι να με παρουν εμενα αναπληρωτρια του χρονου θα μας καλουν και με βιντεο-κληση! Εμένα κάποια στιγμή θα με καλέσουν με... ολόγραμμα!..κατα το 2020... Τι ειναι το ολογραμμα;Ζηλευω,θελω κι εγω
Ε,ναι,βεβαια,μονο αν ερθει και μου το πει ο ιδιος μπορω να δεχτω το διορισμο!!!!!!!!Αντε,τελος παντον,αν ειναι πολυ απασχολημενος ας μου στειλει τουλαχιστον e-mail!!!!!!!!