0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες στισ 9 μου ήρθε μήνυμα και πήγα να τρελαθώ. μέχρι να το ανοίξω..... !
Παράθεση από: martha8 στις Αυγούστου 26, 2008, 11:55:10 amχθες στισ 9 μου ήρθε μήνυμα και πήγα να τρελαθώ. μέχρι να το ανοίξω..... ! Εντάξει,να μη μας δημιουργηθεί και ψυχολογικό πρόβλημα μέχρι να ανακοινωθεί η α' φάση... Θα γίνουμε νευρικοί στο τέλος.
καλησπέρα,πάλι στην αναμονή.... να ρωτήσω κάτι? (ίσως λίγο χαζό) το μύνημα που περιμένουμε όλοι τι θα λέει? σε ποια περιοχή μας τοποθετούν? και μετά τι πρέπει να κάνουμε? πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε εκεί? την επόμενη μέρα για παραδειγμα???Ευχαριστώ!!
ΠαράθεσηΣήμερα μίλησα και εγώ με ΥΠΕΠΘ -για ΠΕ06 και μου είπαν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα. Το νωρίτερο λέει την άλλη Τρίτη και μάλιστα οι αναπληρωτές είπαν θα βγουν μετά τους συμπληρωματικούς...Παιδιά αυτό είναι μήνυμα συναδέλφου στο τόπικ για τους επιλαχόντες με ημερομηνία 25/8 (δεν ξέρω πως να κάνω παράθεση από άλλο νήμα) .Φοβάμαι πως πάμε σιγά-σιγά για την επόμενη εβδομάδα...
Σήμερα μίλησα και εγώ με ΥΠΕΠΘ -για ΠΕ06 και μου είπαν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα. Το νωρίτερο λέει την άλλη Τρίτη και μάλιστα οι αναπληρωτές είπαν θα βγουν μετά τους συμπληρωματικούς...
Γεια σας!σήμερα λοιπόν το πρωί τα... κορίτσια του υπουργείου μου είπαν για τη συμπληρωματική [σύντομα πολύ σύντομα, μπορεί και Πέμπτη-Παρασκευή]..
Καλησπερα! Ξερει κανεις να μου πει την ηλεκτρονικη διευθυνση της ΠΕΑ?