0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο e-aitisi έχει γίνει ενημέρωση στους πίνακες με χθεσινή ημερομηνία 27/8. Έχω κατέβει δύο θέσεις.
Παράθεση από: militsa στις Αυγούστου 28, 2008, 01:18:59 pmΧα Χα που φτασαμε για τρεις ωρες να θελουμε και βυσμαΕτσι όπως πάμε θα βάζουμε βύσμα για να μπαίνουμε 10 λεπτά στη ταξη για να "μυρίζουμε" την ατμόσφαιρα και να θυμόμαστε τα παλιά...
Χα Χα που φτασαμε για τρεις ωρες να θελουμε και βυσμα
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 28, 2008, 09:33:58 amΣτο e-aitisi έχει γίνει ενημέρωση στους πίνακες με χθεσινή ημερομηνία 27/8. Έχω κατέβει δύο θέσεις.Εκει που περιμεναμε να ανεβουμε στον πινακα μετα τις ανακαταταξεις, κατεβαινουμε! Κι εγω 2 θεσεις κατεβηκα..
Καλησπέρα σε όλους!!!Γιατί δεν βγαίνουν οι πίνακες με τους διορισθέντες αναπληρωτές ΣΜΕΑ???
Το σίγουρο είναι πως θα πάρουν συνολικά πάνω από 1200 φιλολόγους.Μπορεί να τους πάρουν με τις 2 πρώτες φάσεις από καμμιά 500αριά άτομα, μπορεί να είναι η πρώτη φάση 700 και η δεύτερη 300 για παράδειγμα.Όλα είναι πιθανά.
Πήρα τηλ υπουργείο. Άλλαξε το νούμερο για φιλολόγους , 450 συνολικά
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 28, 2008, 12:03:46 pmΠήρα τηλ υπουργείο. Άλλαξε το νούμερο για φιλολόγους , 450 συνολικά ...Κύριε Υπουργέ τα υπουργεία σας!!!!!