0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα παιδιά. Έχουν τελειώσει όλες οι ειδικότητες? Οι μουσικοί? Οι ιταλικής?
Παράθεση από: anthouleta στις Αυγούστου 28, 2008, 06:45:11 pmκαλησπέρα παιδιά. Έχουν τελειώσει όλες οι ειδικότητες? Οι μουσικοί? Οι ιταλικής? Όντως με τους μουσικούς τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς;
Κ για αμοιβαία στη Δ Ιωαννίνων αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ενημερώσει.ΠΕ02.Πώς είναι εκεί βρε παιδιά,ξέρει κανείς;
Παράθεση από: LLEONIDAS στις Αυγούστου 28, 2008, 05:11:54 pmΚ για αμοιβαία στη Δ Ιωαννίνων αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ενημερώσει.ΠΕ02.Πώς είναι εκεί βρε παιδιά,ξέρει κανείς;Φίλε μου, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω πως στους αναπληρωτές δεν επιτρέπεται η αμοιβαία μετάθεση
Δεν ξέρω ποιές περιοχές πιανει δ Ιωαννίνων,πάντως γενικά τα Γιάννενα ειναι πολυ όμορφα!θα περάσεις ωραιά,θα δεις!!
Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα και φέτος είμαι στο Ν.Έβρου. Όποιος επιθυμεί να πάει εκεί ας απαντήσει γιατί ενδιαφέρομαι για αμοιβαία. Θα προτιμούσα ή Μακεδονία ή Θεσσαλία ή Μαγνησία ή Σποράδες ή Στερεά Ελλάδα. Στείλτε εγκαίρως απάντηση γιατί 1-09 πρέπει να παρουσιαστώ.
Πού μπορώ να βρω το τηλέφωνο της Δευτεροβάθμιας Κορινθίας; Το σάιτ τους δεν ανοίγει.