0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω κορινθια ειμαι.Τι ειδικοτητα εισαι?Εγω πε60
Παράθεση από: Ναταλί στις Αυγούστου 28, 2008, 06:49:20 pmΠαράθεση από: anthouleta στις Αυγούστου 28, 2008, 06:45:11 pmκαλησπέρα παιδιά. Έχουν τελειώσει όλες οι ειδικότητες? Οι μουσικοί? Οι ιταλικής? Όντως με τους μουσικούς τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς;αχ.. για τους μουσικους.. περιμεναμε κι εμεις αδικα... προφανως στην
Παράθεση από: anthouleta στις Αυγούστου 28, 2008, 06:45:11 pmκαλησπέρα παιδιά. Έχουν τελειώσει όλες οι ειδικότητες? Οι μουσικοί? Οι ιταλικής? Όντως με τους μουσικούς τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς;
καλησπέρα παιδιά. Έχουν τελειώσει όλες οι ειδικότητες? Οι μουσικοί? Οι ιταλικής?
καλησπέρα παιδια! Μηπως εχετε ιδεα πότε θα μας πουν και το σχολειο συγκεκριμενα που θα πάμε???
Παράθεση από: nagia1 στις Αυγούστου 29, 2008, 06:55:59 amκαι εγω κορινθια ειμαι.Τι ειδικοτητα εισαι?Εγω πε60ΠΕ1702 Μηχανολόγος ΑΣΕΤΕΜΩραία η Κορινθία!! Θα περάσουμε καλά και φέτος.
Παράθεση από: teacher86 στις Αυγούστου 29, 2008, 02:21:59 pmκαλησπέρα παιδια! Μηπως εχετε ιδεα πότε θα μας πουν και το σχολειο συγκεκριμενα που θα πάμε???μέχρι την τετάρτη δηλώνουμε περιοχέσ, οπότε πέμπτη ή παρασκευή θα παρουσιαστούμε στο αρμόδιο γραφείο και εκεί θα μασ τοποθετήσουν στα σχολεία.