0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Geok_salonica αυτο το forum ειναι χωρος ενημερωσης και αληλοβοηθειας, οχι ψυχαναλυσης. Εκδηλωσε αλλου τα συμπλεγματα σου, και αν δεν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις μην πιανεις χωρο.
Σε ευχαριστω πολυ melina st.. συμφωνώ ότι ειναι χωρος ενημέρωσης, βοήθειας και πληροφόρησης πανω σε θέματα που μπορει να ειναι πολλάκις ειπώμενα και ισως και "χαζα". ωστόσο άτοποι θεωρούνται νομιζω χαρακτηρισμοι που δεν αρμοζουν στο forum, ειδικα απο άτομα σαν τον geok_salanonika που οπως λεει εχει προσφέρει. Συγγνώνη για την παράθεση.. αυτα ειχα να πω!καλη τυχη σε ολους που περιμενουν με αγωνια και καλη τοποθετηση!!ευχαριστω..
μερικοί βρίσκονται για πρώτη φορά σ' αυτή τη θέση και δε γνωρίζουν τι είναι αναμενόμενο κ τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Είναι σαφώς άγνωστο πόσους θα πάρουν αυτή τη φορά αλλά δε θα έβλαπτε νομίζω να αναφέρουν, όσοι γνωρίζουν, πόσους έπαιρναν στην α΄φάση τα προηγούμενα χρόνια. Και ξέρω άτομα που η γνώση τους στους υπολογιστές δεν τους επιτρέπει να το βρουν αυτό στον ιστότοπο του ΥΠΕΠΘ οπότε ρωτάνε εδώ. Η ένταση δεν ωφελεί κανέναν
Παράθεση από: Gemini 27 στις Αυγούστου 22, 2008, 06:58:20 pmμερικοί βρίσκονται για πρώτη φορά σ' αυτή τη θέση και δε γνωρίζουν τι είναι αναμενόμενο κ τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Είναι σαφώς άγνωστο πόσους θα πάρουν αυτή τη φορά αλλά δε θα έβλαπτε νομίζω να αναφέρουν, όσοι γνωρίζουν, πόσους έπαιρναν στην α΄φάση τα προηγούμενα χρόνια. Και ξέρω άτομα που η γνώση τους στους υπολογιστές δεν τους επιτρέπει να το βρουν αυτό στον ιστότοπο του ΥΠΕΠΘ οπότε ρωτάνε εδώ. Η ένταση δεν ωφελεί κανέναν Στην Α' φάση πέρισυ είχαν πάρει 634 άτομα
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 22, 2008, 07:23:06 pmΠαράθεση από: Gemini 27 στις Αυγούστου 22, 2008, 06:58:20 pmμερικοί βρίσκονται για πρώτη φορά σ' αυτή τη θέση και δε γνωρίζουν τι είναι αναμενόμενο κ τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Είναι σαφώς άγνωστο πόσους θα πάρουν αυτή τη φορά αλλά δε θα έβλαπτε νομίζω να αναφέρουν, όσοι γνωρίζουν, πόσους έπαιρναν στην α΄φάση τα προηγούμενα χρόνια. Και ξέρω άτομα που η γνώση τους στους υπολογιστές δεν τους επιτρέπει να το βρουν αυτό στον ιστότοπο του ΥΠΕΠΘ οπότε ρωτάνε εδώ. Η ένταση δεν ωφελεί κανέναν Στην Α' φάση πέρισυ είχαν πάρει 634 άτομαΔεν μπορουσες απο την αρχη να το ελεγες αυτο αντι να κανεις τοσες κρισεις και επικρισεις?