PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ..στην επαρχία τι γίνεται;....
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ..στην επαρχία τι γίνεται;.... (Αναγνώστηκε 2224 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fringer Pint
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
στις:
Αυγούστου 21, 2008, 01:11:35 pm »
Tweet
Μένω σε χωριό των Χανίων και χωρίς τη δυνατότητα να μετακομίσω Αθήνα για να παρακολουθήσω μαθήματα για τον ΑΣΕΠ...γνωρίζω οτι κάνουν και εντατικά τα Σαβ/κα αλλά το γεγονός οτι μένω σε νησί εξακολουθεί να καθιστά τη μετακίνηση μου δύσκολη..για να μην αναφέρω και τα έξοδα των εισητηρίων κ.τλ.
Έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω αλλα η ανασφάλεια που μου προκαλούν όλα αυτά που ακούω με προτρέπει στο φροντιστήριο..αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς απο εσας αν υπάρχουν φροντιστήρια και δή για το κλάδο των νηπιαγωγών στα..Χανιά..και αν ναι, κάνουν δουλειά (συστηματική προσεγγιση κτλ)
ευχαριστώ
Καταγράφηκε
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ..στην επαρχία τι γίνεται;....
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 13:27:11 »
catwoman2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 01:21:28 pm »
δεν ξερω συγκεριμενα για τα Χανια αλλα επειδη μενω σε νησι και μπηκα πολλες φορες σε πειρασμο να ξεκινησω μαθηματα σε φροντιστηριο για ΑΣΕΠ εχω να πω τα εξης...και τα λεφτα ειναι παρα πολλα και η δουλεια που κανουν ελλιπης. Αυτοι που κανουν τα μαθηματα - απο ότι εχω μαθει - ειναι περιπου ιδιων γνωσεων με μας, σπανια να πετυχεις καποιον εμπειρο. ΅Επίσης, καποιος γνωστος μου, μου εδωσε CD με πλανα διδασκαλιας απο το φροντιστηριο και ηταν αθλια και ενα αλλο CD με συγκεντρωμενες πληροφοριες για παιδαδγωγικες θεωριες που μπορεις να τις βρεις σε ολα τα βιβλιά και στο δίκτυο. Καλα που δεν πήγα τελικα....Γι αυτο σου λέω να το ψαξεις πολυ πριν πας. Καλο ειναι να ρωτησεις περυσινους μαθητες.
Καταγράφηκε
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.
vasp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 01:23:55 pm »
καλησπέρα,
Για το νομο Χανίων συγκεκριμένα δεν γνωρίζω..Στις επαρχείες όμως να ξέρεις οτι τα φροντιστήρια για ΑΣΕΠ-παραρτήματα μεγάλων φροντιστηρίων τις Αθηνας- είναι χάλια...Στη Ρόδο που έμενα εγώ δίδασκαν ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ εκπαιδευτικοί ακόμα και χωρίς προυπηρεσία στον κλάδο τους...Αυτό που ήταν κοινό με τα φροντιστηρια της Αθηνας ήταν οι σημειώσεις..Για μένα δεν άξιζε να το παρακολουθήσω..Πολλά τα χρήματα και χωρις ουσία τα μαθήματα, τα οποια είναι και πολλές ώρες την εβδομάδα. Και επειδή το θέμα το έχω ψάξει και τα φροντιστήρια του κενρου της Αθηνας δεν με καλύπτουν..Δύο που επισκέφθηκα ήταν 3 λάλουν
Μπορώ να σου πω ποια ήταν σε πμ αν θέλεις. Εγω προσανατολίζομαι στο να αγοράσω σημειώσεις απο φροντιστήριο αλλά ακομα δεν το έχω αποφασίσει ασε που απο οτι κουβεντιάσαμε εδώ είναι μάλλον περιληπτικές και δεν βοηθάνε ιδιαίτερα..Δες τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το θέμα
Καταγράφηκε
Ritalamp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 01:49:54 pm »
Καταγράφηκε
ΠΕ60
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 13:27:11 »
vasp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
«
Απάντηση #4 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 02:01:14 pm »
Το ποτάμι μπορεί να πάρει και τα βιβλία πχ για διαπολιτισμική? τι να διαβάσω? για κάθε θέμα υπάρχουν δεκάδες απόψεις-βιβλία!
Καταγράφηκε
Ritalamp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 02:19:25 pm »
Καταγράφηκε
ΠΕ60
Ritalamp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 02:37:03 pm »
Κάτι ακόμη τη χρονιά που πέρασε έγινε πολύς λόγος στα διάφορα σεμινάρια των συμβούλων και του ΠΙ για τη διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης και με δεδομένα τα παλούκια - εχμ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ήθελα να πω - τσεκάρετε λίγο και αυτό το θεματάκι.
Καταγράφηκε
ΠΕ60
vasp
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
«
Απάντηση #7 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 02:59:32 pm »
ok σε ευχαριστούμε!
Προσωπικά θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου.
Καταγράφηκε
Fringer Pint
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Αυγούστου 21, 2008, 04:52:54 pm »
Σας ευχαριστώ όλους!
και ιδιαίτερα εσένα Ritalamp!! οι οδηγίες σου- συμβουλές έιναι πραγματικά κατατοπιστικές.
Φαίνεται οτι έχεις πιάσει το νόημα!!
επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που πιστέυουν ακόμα στη δύναμη του μυαλού..βαρέθηκα να ακούω για το πόσο σιγουρη έχω την αποτυχία ..χωρίς φροντιστήριο..έλεος πια!!
Καταγράφηκε
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)