*

Αποστολέας Θέμα: πως λειτουργεί το σύστημα για την προσληψη αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 9517 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλημερα σας, έχω μια απορία σχετικά με την λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος για την πρόσληψη αναπληρωτών. Για παράδειγμα, αν οι πρώτες περιοχες προτίμησεις στην αιτηση για τους αναπληρωτές είναι: α αρκαδιας, β αρκαδιας, α ηρακλειου, β ηρακλειου, α ζακυνθου....., αλλά στην πρωτη φαση προσλήψεων δεν υπάρχουν κενα σε αυτές τις περιοχές, εγώ που θα προσληφθώ στις επομένες μετά τις παραπάνω προτιμήσεις μου (υποθέτωντας ότι είμαι ψηλα στον πινακα). Μήπως θα είμαι σε ένα επόμενο κύμα όταν θα υπάρξουν κενα στις πρωτες μου προτιμησεις;; ;έχω μπερδευτεί λιγάκι, αν κάποιος γνωριζει θα παρακαλούσα να με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος martha8

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πως λειτουργεί το σύστημα για την προσληψη αναπληρωτων
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 22, 2008, 10:37:09 am »
Πιστευω οτι τισ περιοχέσ που έχεισ βάλει θα τισ εξαντλήσουν. δηλαδή αν φτάσουν σε σένα στην πρώτη φάση και υπάρχει κενό στισ περιοχέσ που έχεισ δηλώσει θα σε πάρουν κι ασ είναι και η τελευταία σου επιλογή. αλλιώσ,αν δεν υπάρχει κενό, στην επόμενη φάση μπορει να σε πάρουν και στην πρώτη σου επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 22, 2008, 10:39:14 am »
Καλημερα σας, έχω μια απορία σχετικά με την λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος για την πρόσληψη αναπληρωτών. Για παράδειγμα, αν οι πρώτες περιοχες προτίμησεις στην αιτηση για τους αναπληρωτές είναι: α αρκαδιας, β αρκαδιας, α ηρακλειου, β ηρακλειου, α ζακυνθου....., αλλά στην πρωτη φαση προσλήψεων δεν υπάρχουν κενα σε αυτές τις περιοχές, εγώ που θα προσληφθώ στις επομένες μετά τις παραπάνω προτιμήσεις μου (υποθέτωντας ότι είμαι ψηλα στον πινακα). Μήπως θα είμαι σε ένα επόμενο κύμα όταν θα υπάρξουν κενα στις πρωτες μου προτιμησεις;; ;έχω μπερδευτεί λιγάκι, αν κάποιος γνωριζει θα παρακαλούσα να με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων

Αν υποθέσουμε πως είσαι πρώτη στον πίνακα & δήλωσες 30 διευθύνσεις, τότε το σύστημα θα κινηθεί από την 1η ως την 30η προκειμένου να σε τοποθετήσει κάπου. Αν και οι 30 δεν έχουν κενά, αλλά έχεις δηλώσει το κουτάκι "αποδέχομαι πρόσληψη και στις λοιπές περιοχές" θα σε τοποθετήσει στην πρώτη αλφαβητικά περιοχή που θα βρει κενή. Αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι της αποδοχής, τότε θα σε προσπεράσει & στην επόμενη φάση αναπληρωτών θα ξεκινήσει η ίδια διαδικασία. Εφόσον τότε βρεθεί κενό, θα πας. Αν πάλι δε βρεθεί, θα σε προσπεράσει πάλι κια θα περιμένειες τη  τρίτη φάση αναπληρωτώς, κοκ..

Αυτό με την αλφαβητική τοποθέτηση, προσωπικά δεν το διαπίστωσα, αλλά έχω ακούσει πως έτσι τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί που δηλώνουν "ναι σε όλα". Είχα δηλώσει "ναι σε όλα", πήγα στον Έβρο στη 2η φάση αναπληρωτών. Άτομο 3 θέσεις κάτω από εμένα στην ίδια φάση αναπληρωτών, πήγε σην Αχαϊα, η οποία αλφαβητικά προηγείται του Έβρου. Τι να σου πω?? Ήμουν και εγώ πολύ μπερδεμένη με την τοποθέτησή μου..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2008, 10:42:23 am από pe06 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 22, 2008, 11:00:19 am »
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Ίσως να μην έπρεπε να βάλω τόσες επιλογές!!! Μολονότι είμαι ψηλά στον πίνακα κινδυνεύω να βρεθώ μακριά αν τα κενά δεν προκύψουν γρήγορα στις περιοχές που θέλω. Έχει κανείς άλλη άποψη; :-[ :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 22, 2008, 11:11:46 am »
Πήγα φέτος στον Έβρο με ένα βρέφος 3 μηνών, χωρίς το σύζυγο που έμεινε Αθήνα λόγω δουλειάς & ήμουν ξανά έγκυος.. Πέρασα την κόλαση του Δάντη -υπέροχο το μέρος, οι άνθρωποι, τα σχολεία, όλα τέλεια, αλλά εγώ ήμουν αλλού- αλλά με το να πάω αναπληρώτρια νωρίτερα και όχι να περιμένω την επόμενη φάση αναπληρωτών που ενδεχομένως θα με έφερνε πιο κοντά στα μέρη μου, έκανε το όνομά μου να εμφανιστεί προτελευταίο στον πίνακα διοριστέων φέτος  προςμεγάλη μου έκπληξη! Είχα ένα σκοπό: να διοριστώ τελικά. Δε με πείραζε το να ταλαιπωρηθώ πηγαίνοντας πιο μακριά, έτσι και αλλιώς θα ξεσπιτωνόμουν. Τι Έβρος, τι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2008, 11:51:29 am από pe06 »

Αποσυνδεδεμένος MICH7

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 22, 2008, 11:47:50 am »
Kαλημέρα.
Εχω την εντύπωση ότι έχει αλλάξει το σύστημα.Αφου σαρωθούν οι επιλογές και δεν βρεθεί κενό, αν έχεις σημειωσει το"κουτακι", βρίσκει κενό στην περιοχή που βρίσκεται χιλιομετρικά πιο κοντά στις πρωτες επιλογη(εαν υπάρχει)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 22, 2008, 12:12:48 pm »
Αυτό είναι πολύ καλύτερο, αν και εγώ δεν έχω επιλέξει το κουτάκι "ναι σε όλα". Απλά δεν μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι έχω καλή θέση στον πίνακα αλλά επειδή επεκτάθηκα πολύ στις περιοχές προτίμησης ίσως να βρεθώ στις τελευταίες επιλογές μου. Προφανώς δεν είχα κατανοήσει τη λειτουργία του συστήματος όταν συμπλήρωνα την αίτηση. Τι να πω μακάρι να φανώ τυχερή :-\ :-\ Mήπως είμαι υπερβολική ή είναι δικαιολογημένη η ανησυχία μου;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2008, 01:59:33 pm από BELLISSIMA »

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 23, 2008, 10:05:26 am »
Να ρωτήσω κι εγω κάτι για το θέμα. Κατανοώ ότι αν δεν υπάρχει κενό στις 30 επιλογές θα πάω οπουδηποτε (εφοσον έχω βάλει το ναι). Αλλά θα πάω αφου εχουν εξαντλήσει και σαρωσει όλους όσοι κληθηκαν σε αυτη τη φαση αναπληρωτων ή κατευθειαν χωρίς να κοιταξουν τον επόμενο; Δηλ. κοιτανε τον 1ο αν υπάρχει κενό στις 30 περιοχες το παιρνει αν όχι τον αφήνουν στην άκρη. Κοιτάνε το 2ο κάνουν το ίδιο κ.λ.π. και όταν τελειωσουν με όλους τοτε αρχίζουν από τον 1ο και αν δεν κληθηκε στις 30 επιλογες τον στέλνουν κάπου αλλου (δεν ξέρω με ποιο κριτηριο); ή δεν μπαίνουν σαυτη τη διαδικασία και απτην αρχή απτον 1ο αν δεν υπάρχει θεση στις 30 επιλογες πηγαίνει οπουδήποτε; Γιατί αν ισχυει η 2η διαδικασία τότε κινδυνευουν να πάνε πολλοι σε περιοχές που δε θέλουν (αν δεν κάνω λάθος) Αν π.χ. ο 1ος δεν έχει επιλέξει το Α Ζακύνθου και δεν υπάρχει κενο στις 30 επιλογες έχοντας ναι σε όλα  μπορεί να πάει  στην παραπάνω περιοχή η οποία όμως μπορεί να είναι απο τις πρώτες επιλογες του 2ου και να τη ΄χασει  με αυτό τον τρόπο.Υποθέστε ότι όλοι έχουν βάλει το ναι. Καλά τα λέω;Σας ζάλισα υποθέτω αλλά τι να κάνω  περιμένω να κληθω και το μυαλο μου όλο γυρω απο αυτά γυρίζει. Ξερει κανενας τίποτα;

Αποσυνδεδεμένος antikerk

• Νέο μέλος
  • *
  • voutaoooo
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 23, 2008, 11:57:10 am »
Καλημέρα! Παιδιά χαλαρώστε, ότι είναι να γίνει, θα γίνει..Πέρσυ  η πρώτη φουρνία ΠΕ0401 πήγε στην πρώτη επιλογή της (σχεδόν όλη). Η δεύτερη , στην οποία ήμουν και εγώ, πήγε σε σχολεία με βάση το κουτάκι "ναι σε όλα" . Η τρίτη από ότι ξέρω πήγε στις πρώτες επιλογές της...Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...
ΠΕ0401

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 23, 2008, 05:52:24 pm »
Υπάρχει σωματίδιο που λέγεται Kerk? ???

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος antikerk

• Νέο μέλος
  • *
  • voutaoooo
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 23, 2008, 08:28:54 pm »
o captain!
ΠΕ0401

Αποσυνδεδεμένος physi.cist

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 23, 2008, 08:30:29 pm »
Aγαπη εσυ εισαι στη φωτογραφια?
"Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια".
GIOTAMIKE

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2008, 09:24:48 pm από Αγάπη »

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 24, 2008, 12:52:14 am »

Aγαπη εσυ εισαι στη φωτογραφια?

Εγώ ήμουν στην προηγούμενη με τη σημαιοφόρο.  ::)
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλά, μην τρελλαίνεσαι...  :P :P :P
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά