0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι πεφτει συνηθως γενικα και σαν θεμα εκθεσης; Xθες μια συναδελφος μου ειπε πως το θεμα γλωσσα ειναι ξεπερασμενο και δεν το βαζουν.Ετσι ειναι;SOS.
Παράθεση από: marsak72 στις Μαΐου 26, 2010, 02:17:59 pmΤι πεφτει συνηθως γενικα και σαν θεμα εκθεσης; Xθες μια συναδελφος μου ειπε πως το θεμα γλωσσα ειναι ξεπερασμενο και δεν το βαζουν.Ετσι ειναι;SOS.Νομιζω ο χαρακτηρισμος ''ξεπερασμενο θεμα'' ειναι καπως απολυτος.Σιγουρα το θεμα θα πρεπει να ειναι στην υλη(το αυτονοητο!)..Απο κει και περα,θεωρω οτι ολα τα θεματα ειναι καταλληλα,αρκει να ειναι δοσμενα με τροπο κατανοητο,ως προς τη διατυπωση και τα ζητουμενα τους,να εξεταζουν ''πλευρες'' που αφορουν οσο γινεται περισσοτερο τους μαθητες..p.s.ειδικα το θεμα ''γλωσσα'' δεν το θεωρω καθολου ξεπερασμενο,αλλα εξερταται απο ποια σκοπια το βλεπει κανεις..
Α, για την παραβατικότητα των νέων βάλαμε εμείς πέρσι! Δεν τα είχαν πάει καλά, κ το κείμενο κ το θέμα ήταν "τσιμπημένα". Φέτος δεν σας λέω ακόμη τι επιλέξαμε, γιατί δίνουν την Πέμπτη.
Παράθεση από: igniss στις Μαΐου 27, 2010, 06:30:50 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Μαΐου 26, 2010, 02:17:59 pmΤι πεφτει συνηθως γενικα και σαν θεμα εκθεσης; Xθες μια συναδελφος μου ειπε πως το θεμα γλωσσα ειναι ξεπερασμενο και δεν το βαζουν.Ετσι ειναι;SOS.Νομιζω ο χαρακτηρισμος ''ξεπερασμενο θεμα'' ειναι καπως απολυτος.Σιγουρα το θεμα θα πρεπει να ειναι στην υλη(το αυτονοητο!)..Απο κει και περα,θεωρω οτι ολα τα θεματα ειναι καταλληλα,αρκει να ειναι δοσμενα με τροπο κατανοητο,ως προς τη διατυπωση και τα ζητουμενα τους,να εξεταζουν ''πλευρες'' που αφορουν οσο γινεται περισσοτερο τους μαθητες..p.s.ειδικα το θεμα ''γλωσσα'' δεν το θεωρω καθολου ξεπερασμενο,αλλα εξερταται απο ποια σκοπια το βλεπει κανεις..Τι μου θυμησες Μαρκο...συμφωνω++++++++++++. δεν υπαρχουν θεματα ξεπερασμενα.και ολα εχουν να κανουν με τους νεους. ή μαλλον υπαρχουν! τι λεω? !! ναι, υπαρχουν οπως το "φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι" ή το θαρρος και η αισιοδοξια ως παραγοντες επιτυχιας στη ζωη του ανθρωπου" κλπ κλπ αυτα ναι, ειναι ξεπερασμενα!