0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς πρέπει να πας στην Α/θμια Υγειονομική που ανήκεις! Εμένα έτσι μου είπαν! Εγώ όταν πήγα, έδωσα τις εξετάσεις, φωτογραφία, φωτοτυπία ταυτότητας, λογαριασμό ΔΕΗ ή κάτι που να φαίνεται η διεύθυνσή σου και συμπλήρωσα εκεί μια αίτηση! Έκλεισα ραντεβού και μου είπαν να πάω εκείνη την ημέρα με την ακτινογραφία και την ταυτότητά μου!
Μην αρκεστείς σε αυτό που σου είπα! Απλά κι εγώ έτσι το σκεφτηκά και μου είπαν πως πρέπει να πάω εκεί που ανήκω! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το πρωί πριν ξεκινήσεις να τους πάρεις ένα τηλ. και να τους ρωτήσεις!
shania, εγώ διορίστηκα το 2006 στο Ηράκλειο, αλλά επειδή είμαι από τη Θεσσαλονίκη έβγαλα το πιστοποιητικό υγείας μου στη Θεσσαλονίκη. Από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου έκανα τις εξετάσεις και από το υγειονομικό της Θεσσαλονίκης δε μου ζήτησαν χαρτί που να πιστοποιεί ότι διαμένω στη Θεσσαλονίκη (τότε μάλιστα δεν είχα κανένα χαρτί που να βεβαιώνει ότι είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, γιατί την προηγούμενη χρονιά ήμουν αναπληρώτρια στη Χαλκίδα και ο μοναδικός λογαριασμός που είχα το καλοκαίρι στο όνομά μου, του κινητού μου, πήγαινε ακόμα εκεί), και στο Ηράκλειο κατέθεσα το συγκεκριμένο πιστοποιητικό χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Δεν ξέρω αν τα πράγματα άλλαξαν στο μεταξύ. Και επειδή τότε ρώτησα στο υγειονομικό, μου είπαν ότι, εφόσον πάρεις το πιστοποιητικό από οποιαδήποτε πρωτοβάθμια κρατική υγειονομική επιτροπή, έχει ισχύ σε κάθε νομό της Ελλάδας. Πάντως, αύριο πάρε μαζί σου την ταυτότητά σου και μια φωτογραφία, ίσως σου τα ζητήσουν.
Shania, αυτό που γράφεις δεν το είπε πρώτος ο Καζαντζάκης αλλά κάποιος άλλος 2000 χρόνια πριν (βέβαι με άλλα λόγια, αλλά το νόημα το ίδιο και πολύ βαθύτερο).
Εμένα γιατί με ταλαιπώρησαν έτσι; Τι τους έκανα;