0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει κολλησει βραδυατικα το μυαλο μου....στο part2 του speaking οι υποψηφιοι πρεπει να κανουν τις ερωτησεις ακριβως οπως τις βλεπουν στο Information sheet? ή μπορουν να τις αλλαξουν? οχι τη σειρα τους αλλα αν μπορουν να τις διατυπωσουν διαφορετικα.
evi06 συμφωνώ απόλυτα με την MissPE06, κι εγώ έτσι τις δουλεύω τις ερωτήσεις, εναλλαγή ευθείας και πλάγιας, χρήση συνωνύμων κλπ. Εξάλλου συνιστάται και από διάφορα βιβλία όπως το Choices ECCE στα παραδείγματα που δίνει.
συναδελφοι καλησπερα. ο γιος μου εδωσε mishigan και esb. επειδη δεν ειναι το δυνατο του σημειο τα αγγλικα, πηρε με pass μονο το esb. ειναι αναγνωρισμενο για ασεπ; ή να τον βαλω να ξαναδωσει;προβληματιστηκα γιατι θα δωσει και η κορη μου φετος για lower. με το φροντιστηριο δεν εμεινα ευχαριστημενη. σκεφτομαι να της κανω ιδιαιτερα. σε τι να την προετοιμασουν; δεν ειναι περιοδος να πεταμε λεφτα.να δωσει κ αυτη esb;
Μου ζήτησε κοπέλα ενήλικη που πήρε πριν 3 χρονια το ECCE να ξεκινήσει τώρα για να δώσει το Δεκέμβριο (!!!) ECPE! Φυσικά της είπα ότι είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο κάτι τέτοιο αλλά επέμεινε. Τέλοσπάντων, αν το αναλάβω, επειδή σε τέτοιο σύντομο διάστημα ποτέ δεν έχω στείλει για ECPE, μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας; Πώς να δουλέψω και τι να πρωτοδουλέψω;;; Έχετε κατά νου κάποια σειρά που να είναι πολύ συνοπτική;;;
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 12:38:34 pmΜου ζήτησε κοπέλα ενήλικη που πήρε πριν 3 χρονια το ECCE να ξεκινήσει τώρα για να δώσει το Δεκέμβριο (!!!) ECPE! Φυσικά της είπα ότι είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο κάτι τέτοιο αλλά επέμεινε. Τέλοσπάντων, αν το αναλάβω, επειδή σε τέτοιο σύντομο διάστημα ποτέ δεν έχω στείλει για ECPE, μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας; Πώς να δουλέψω και τι να πρωτοδουλέψω;;; Έχετε κατά νου κάποια σειρά που να είναι πολύ συνοπτική;;;Καλά ρε παιδιά βγαίνει ECPE σε 3 μήνες; εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτο. Μα ακόμα και αν κάνεις 5 ώρες την μέρα και το καλύτερο υλικό της αγοράς, η μαθήτρια δεν θα έχει τον χρόνο να διαβάσει όλα αυτά που απαιτούνται. και να τα αφομοιώσει.
Ελα μου ντε..κι εμενα μου ζητησε μια φοιτητρια, παρομοια περιπτωση με της morgan, να δωσει ECPE για Μαιο όμως,και παλι μου φαινεται πολυ λιγος ο χρονος,ποσο μαλλον για Δεκεμβρη! Δεδομένου οτι και αυτη τα εχει παρατησει εδω και 4 χρονια τα Αγγλικα,που να την στειλω για ECPE..?!Παρακινδυνευμενο,για να μην πω ουτοπικό,ειδικα αν δεν γνωριζεις τον μαθητη και ειναι καινουργιος.Ευτυχως η δικια μου κατανοησε τελικα οτι το Michigan θελει κοπο και πολυ χρονο για καλη προετοιμασια,και αποφασισε μαζι με το ECPE να δώσει και ακόμα ενα πτυχιο (αν και εγώ δεν είμαι υπερ στο να τους στελνω για 2, αλλα επιμενει) οποτε τώρα σκεφτομαι..να την κατευθυνω παράληλλα προς το PTE ή το CITY & GUILDS (επιπεδο C2)? Εσεις ποιο απο τα 2 θα προτεινατε? (morgan μηπως να παροτρυνεις κι εσυ την δικια σου να δώσει κατι αλλο ή τουλάχιστον ΚΑΙ κατι αλλο,μην παει τζαμπα η προετοιμασια σας και τα χρηματα που θα δωσει για να ιδιαιτερα δλδ)
Παράθεση από: funtukaki στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:48:09 amΕλα μου ντε..κι εμενα μου ζητησε μια φοιτητρια, παρομοια περιπτωση με της morgan, να δωσει ECPE για Μαιο όμως,και παλι μου φαινεται πολυ λιγος ο χρονος,ποσο μαλλον για Δεκεμβρη! Δεδομένου οτι και αυτη τα εχει παρατησει εδω και 4 χρονια τα Αγγλικα,που να την στειλω για ECPE..?!Παρακινδυνευμενο,για να μην πω ουτοπικό,ειδικα αν δεν γνωριζεις τον μαθητη και ειναι καινουργιος.Ευτυχως η δικια μου κατανοησε τελικα οτι το Michigan θελει κοπο και πολυ χρονο για καλη προετοιμασια,και αποφασισε μαζι με το ECPE να δώσει και ακόμα ενα πτυχιο (αν και εγώ δεν είμαι υπερ στο να τους στελνω για 2, αλλα επιμενει) οποτε τώρα σκεφτομαι..να την κατευθυνω παράληλλα προς το PTE ή το CITY & GUILDS (επιπεδο C2)? Εσεις ποιο απο τα 2 θα προτεινατε? (morgan μηπως να παροτρυνεις κι εσυ την δικια σου να δώσει κατι αλλο ή τουλάχιστον ΚΑΙ κατι αλλο,μην παει τζαμπα η προετοιμασια σας και τα χρηματα που θα δωσει για να ιδιαιτερα δλδ)Μήπως το bulats? Ανάλογα με το πόσο καλά θα τα πάει θα πάρει το αντίστοιχο πτυχίο. Δηλ. αν τα πάει άριστα θα πάρει το Γ2 αν δεν τα πάει τόσο καλά θα πάρει το Γ1 κτλ. Και το advanced καλό είναι απο το τίποτα. Δεν έχω ασχοληθεί με bulats αλλά απ' ότι λέει στο site του Cambridge είναι αναγνωρισμένο και το Γ2 του ενώ π.χ. το TOEIC δεν είναι. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι γιατί δεν το έχω δουλέψει. Αν το έχει δουλέψει κάποιος ας μας πεί γιατί μου ακούγεται καλό.