Σύνολο ψηφοφόρων: 230
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολολημερο 12 ώρες σε 3 δημοτικά. Κυκλάδες.ΠΔΣ ούτε για συζήτηση! Τα πέρνουν όλα οι μόνιμοι.
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Φεβρουαρίου 09, 2006, 04:04:28 pmΟλοημερο 12 ώρες σε 3 δημοτικά. Κυκλάδες.ΠΔΣ ούτε για συζήτηση! Τα πέρνουν όλα οι μόνιμοι.Αν επιτρέπεται σε ποιο νησί;
Ολοημερο 12 ώρες σε 3 δημοτικά. Κυκλάδες.ΠΔΣ ούτε για συζήτηση! Τα πέρνουν όλα οι μόνιμοι.
Νάξος. Και FYI είμαι μόνο εγώ! Δεν υπάρχει άλλος που να κάνει ολοήμερα (αν και υπάρχουν κενά σχολεία.)
Εγώ έχω δηλώσει ωρομίσθια σε όλες τις περιοχές της Αττικής, ακόμη και στα Κύθυρα στην τελευταία θέση, και λίγο ανησυχώ τι θα γίνει αν με καλέσουν και στην Αθήνα και στα Κύθηρα (λέμε τώρα) και δεν προλάβαίνω να τα συνδυάζω..
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Φεβρουαρίου 09, 2006, 04:04:28 pmΟλολημερο 12 ώρες σε 3 δημοτικά. Κυκλάδες.Pepe Le Kout πώς είναι κατανεμημένες οι ώρες σου και προλαβαίνεις να πας σε 3 σχολεία;Απλά έτυχε να μην ταυτίζονται οι ώρες σου, ή είναι καλά σχεδιασμένο το χρονοδιάγραμμα από το υπουργείο;Εγώ έχω δηλώσει ωρομίσθια σε όλες τις περιοχές της Αττικής, ακόμη και στα Κύθυρα στην τελευταία θέση, και λίγο ανησυχώ τι θα γίνει αν με καλέσουν και στην Αθήνα και στα Κύθηρα (λέμε τώρα) και δεν προλάβαίνω να τα συνδυάζω..
Ολολημερο 12 ώρες σε 3 δημοτικά. Κυκλάδες.
Παράθεση από: ylianos στις Δεκεμβρίου 20, 2005, 10:14:43 am12 ώρες ωρομίσθιος σε Δημοτικό και μου πρότειναν 8 ώρες σε Γυμνάσιο αλλά τους έγραψα Τελικά μόνο όσους ήταν στον πίνακα
12 ώρες ωρομίσθιος σε Δημοτικό και μου πρότειναν 8 ώρες σε Γυμνάσιο αλλά τους έγραψα
12 ωρες σε 2 ολοήμερα στη Γ Θεσσαλονίκης. Την προηγούμενη εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο απο τη δευτεροβάθμια και μου έδιναν άλλες 10 ώρες σε λύκειο στην Ά Θεσσαλονίκης αλλα δυστυχως για μένα το σχολείο ήταν πρωί-απόγευμα και ότι και να κάναμε δε μπορούσαμε να βρούμε ώρες που να μή συνέπεφταν με το ολοήμερο και έτσι αναγκάστικα να παραιτήθώ πριν καν αρχίσω!!