Σύνολο ψηφοφόρων: 230
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας Εγώ δεν έχω καθόλου ώρες. ΄Ομως θέλω να ρωτήσω πόσες ώρες πρέπει να έχει ένας ωρομίσθιος; Δεν είναι μέχρι 11 το όριο; Εδώ στον Έβρο υπάρχουν ωρομίσθιοι που έχουν 20 ώρες γιατί τους δώσανε 10 στην ΠΔΣ και 10 πρωινές σε γυμνάσιο. Μάλιστα τις πρωινές τι΄ς δώσανε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και στην αρχή όταν κάποιοι συνάδελφοι ρωτήσανε είπαν ότι οι πρωινές ώρες είναι μόνο για ένα μήνα αλλά τελικά είναι μέχρι τέλος τησ σχολικής χρονιάς. Το άτομο που έχει αυτές τις 20 ώρες ισχυρίζετε ότι τις υποσχέθηκαν του χρόνου να την κάνουν και αναπληρώτρια στον Έβρο. Τελικά μήπως για το αν γίνουμε ωρομίθιοι ή αναπληρωτές εξαρτάται μόνο από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας; Τέλος θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε ότι αν κάνεις ΠΔΣ σε κάποια δυσπρόσιτα μέρη όπως είναι η
Οσες ωρες πανω απο τις 11και να εχει δεν μετρουν για προυπηρεσια.ΥΓ. Για το αν τηρηθει αυτο ειμαστε πολλοι που το παρακολουθουμε?
Τι εγινε τελικα μ'αυτο το φλεγον θεμα? Ποια ηταν η εγγραφη απαντηση του υπουργειου?Να που τελικα φετος θα φανουν πολυ ευνοημενοι οι συναδελφοι που παρανομησαν μ'αυτον τον τροπο, μιας κι οι δικες μας ωρες χανονται σωρηδον! (σχολικες αργιες, πενθος, κακοκαιρια...)