0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, απορία: θα αρχίσω το ΠΜΣ στο ΕΑΠ φέτος (2010-11) κ ξεκινάω μα μία θεματική ενότητα. Κατάλαβα καλά (μετά από μια γρήγορα ανάγνωση του κανονισμού του ΕΑΠ) ότι ακομη κι αν του χρόνου πάρω 2 θεματικές ενότητες και του παραχρόνου τη μια που θα απομένει, δεν μπορώ να το τελειώσω σε 3 έτη; (εφόσον διπλωματική επιλέγεις έχοντας ολοκληρώσει τουλάχιστον 2 θεματικές κ ειναι εγγεγραμένοι κ παρακολουθούν την τελευταία;).Δηλαδή πάμε στα 4 έτη με το καλό... (και βάλε!)
Καλησπέρα συνάδελφοι!Να σας ρωτήσω κάτι;Πρέπει εμείς που θα ξεκινήσουμε τώρα το μεταπτυχιακό Αγγλικής να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε κάποιο από τα βιβλία που μας ήρθαν;'Η πρέπει να διαβάσουμε αυτά τα βιβλία που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην πρώτη συνάντηση;Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι...
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ solil. Είμαι λίγο χαμένη... Έχω πάρει ΑΓΓ52. Τα άλλα συμπληρωματικά που λες τα στέλνουν αργότερα; Ή εννοείς τα 4:listening, speaking, reading και writing; Και μια τελευταία ερώτηση: Το reader guide που μπορώ να το βρω; Γιατί μπαίνω στην ιστοσελίδα και δεν μπορώ να βρω κάτι. Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι.