*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό Αγγλικής (ΕΑΠ)  (Αναγνώστηκε 49041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό Αγγλικής (ΕΑΠ)
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 03, 2010, 09:49:50 pm »
ειναι νωρις ακομα ...υπομονη ως αρχες Σεπτεμβρη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:50:00 »

Αποσυνδεδεμένος stella19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:33:55 am »
Ούτε σ'εμένα έχει σταλεί ακόμα το υλικό.

Αποσυνδεδεμένος ericPaker

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 04, 2010, 12:52:06 am »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2012, 11:59:23 am από ericPaker »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:10:47 am »
εγω ξεκινησα πριν 3 χρονια και επειδη ημουν κοντα στον διορισμο, το εκανα απλα για την παραπανω γνωση σε σχεση με το αντικειμενο μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:50:00 »

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 10, 2010, 05:06:21 pm »
Συνάδελφοι, απορία: θα αρχίσω το ΠΜΣ στο ΕΑΠ φέτος (2010-11) κ ξεκινάω μα μία θεματική ενότητα. Κατάλαβα καλά (μετά από μια γρήγορα ανάγνωση του κανονισμού του ΕΑΠ) ότι ακομη κι αν του χρόνου πάρω 2 θεματικές ενότητες και του παραχρόνου τη μια που θα απομένει, δεν μπορώ να το τελειώσω σε 3 έτη; (εφόσον διπλωματική επιλέγεις έχοντας  ολοκληρώσει τουλάχιστον 2 θεματικές κ ειναι εγγεγραμένοι κ παρακολουθούν την τελευταία;).Δηλαδή πάμε στα 4 έτη με το καλό... (και βάλε!) >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος christie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 22, 2010, 10:34:04 pm »
Συνάδελφοι, απορία: θα αρχίσω το ΠΜΣ στο ΕΑΠ φέτος (2010-11) κ ξεκινάω μα μία θεματική ενότητα. Κατάλαβα καλά (μετά από μια γρήγορα ανάγνωση του κανονισμού του ΕΑΠ) ότι ακομη κι αν του χρόνου πάρω 2 θεματικές ενότητες και του παραχρόνου τη μια που θα απομένει, δεν μπορώ να το τελειώσω σε 3 έτη; (εφόσον διπλωματική επιλέγεις έχοντας  ολοκληρώσει τουλάχιστον 2 θεματικές κ ειναι εγγεγραμένοι κ παρακολουθούν την τελευταία;).Δηλαδή πάμε στα 4 έτη με το καλό... (και βάλε!) >:( >:( >:(
Στην ίδια μοίρα είμαι κι εγώ Χαρά. Νομίζω πως έτσι όπως τα λες είναι. Ετσι μου τα είπαν δηλαδη κι εμένα. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 22, 2010, 11:12:44 pm »
ετσι ειναι απο οσο ξερω και γω
βρισκομαι στην τελευταια ενοτητα του μεταπτυχικου 4η χρονια η φετεινη και ρωτησα αν μπορω να ξεκινησω διπλωματικη, μου ειπαν οτι μπορω να αρχισω προετοιμασια αλλα τυπικα δεν δικαιουμαι να παραδωσω διπλωματικη αν δεν εχω ολοκληρωσει και τις 4 ενοτητες . αρα για μενα θα γινουν 5 χρονια...

Αποσυνδεδεμένος stella19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:10:56 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Να σας ρωτήσω κάτι;Πρέπει εμείς που θα ξεκινήσουμε τώρα το μεταπτυχιακό Αγγλικής να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε κάποιο από τα βιβλία που μας ήρθαν;'Η πρέπει να διαβάσουμε αυτά τα βιβλία που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην πρώτη συνάντηση;Αν μπορεί  κάποιος ας μου απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι...

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 12:44:45 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Να σας ρωτήσω κάτι;Πρέπει εμείς που θα ξεκινήσουμε τώρα το μεταπτυχιακό Αγγλικής να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε κάποιο από τα βιβλία που μας ήρθαν;'Η πρέπει να διαβάσουμε αυτά τα βιβλία που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην πρώτη συνάντηση;Αν μπορεί  κάποιος ας μου απαντήσει γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι...

Προτείνω να ξεκινήσεις να διαβάζεις χαλαρά από τώρα το πρώτο από τα πράσινα βιβλία για να μη σου φανεί βουνό αργότερα. Στην αρχή όλοι μπερδεμένοι ήμασταν, τι να (πρωτο)διαβάσουμε, τι να γράψουμε στις εργασίες, πώς να το γράψουμε κ.τ.λ. Αλλά μην αγχώνεσαι... θα σας κατατοπίσει ο/η καθηγητής σας στην πρώτη συνάντηση. Καλό ξαναλέω είναι να έχεις μια ιδέα από τα βιβλία (κυρίως για το listening αν έχεις πάρει ΑΓΓ52 ή για τα curricula και τα syllabi αν έχεις πάρει ΑΓΓ53). Εκτός από τα πράσινα, στέλνουν και κάποια άλλα συμπληρωματικά... αυτά θα τα διαβάζεις παράλληλα με τα πράσινα, θα υπάρχει δηλαδή σημείωση (στο guide ή μέσα στο πράσινο) για το τι να διαβάσεις στα άλλα. Στο τέλος καταλήγουμε φυσικά να τα έχουμε διαβάσει όλα. 

Όσο για το πού μας "χρησιμεύει", αν μη τι άλλο, ανοίγει το μυαλό μας. Εμένα και στη διδασκαλία μου με βοήθησε, και να καταλάβω πώς και γιατί γίνονται ορισμένα πράγματα, και σε πολλούς άλλους τομείς, π.χ. όσον αφορά την έρευνα. Και σε αντίθεση με ό,τι έχω ακούσει κατά καιρούς να λέγεται για αυτό το μεταπτυχιακό ("άσε, θέλει πολύ χρόνο και δεν έχω.. και τι να μου προσφέρει; εγώ είμαι ήδη καλός στη δουλειά μου...δεν έχει και τη "φήμη" άλλων πανεπιστημίων..."), έχω να πω ότι και ανταγωνιστικό πανεπιστήμιο είναι (να μην ανοίξω το στόμα μου για το Καποδιστριακό εδώ) και σίγουρα σε κάνει καλύτερο στη δουλειά σου. Αρκεί να θες βέβαια...

Υ.Γ. Και μια που το 'φερε και η κουβέντα, εγώ τώρα θα πάρω τις δυο τελευταίες ενότητες, αξιολόγηση και teacher training... έχει κανείς πληροφορίες για τα μαθήματα αυτά;

Αποσυνδεδεμένος stella19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:34:31 am »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ solil. Είμαι λίγο χαμένη... Έχω πάρει ΑΓΓ52. Τα άλλα συμπληρωματικά που λες τα στέλνουν αργότερα; Ή εννοείς τα
 4:listening, speaking, reading και writing; Και μια τελευταία ερώτηση: Το reader guide που μπορώ να το βρω; Γιατί μπαίνω στην ιστοσελίδα και δεν μπορώ να βρω κάτι. Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:00:02 pm »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ solil. Είμαι λίγο χαμένη... Έχω πάρει ΑΓΓ52. Τα άλλα συμπληρωματικά που λες τα στέλνουν αργότερα; Ή εννοείς τα
 4:listening, speaking, reading και writing; Και μια τελευταία ερώτηση: Το reader guide που μπορώ να το βρω; Γιατί μπαίνω στην ιστοσελίδα και δεν μπορώ να βρω κάτι. Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Τα βασικά βιβλία είναι τα πράσινα, 'συμπληρωματικά' εννοώ τα readers, δηλαδή τα Listening, Speaking κ.τ.λ. Το reader guide είναι ένα από τα έγγραφα που σου στάλθηκε στο πακέτο με τα βιβλία, μια τρισέλιδη ή τετρασέλιδη φωτοτυπία είναι. Σε διάφορα σημεία μες στα πράσινα θα δεις αναφορά στο reader guide (π.χ. "δες r.g. Νο.10", δε θυμάμαι ακριβώς πώς τα γράφουν),  που αντίστοιχα θα σε παραπέμπει στις σελίδες των readers που πρέπει να διαβάσεις.

Το r. guide δεν υπάρχει στο πόρταλ, μην ψάχνεις άδικα. Στην πρώτη συνάντηση, θα σας μιλήσει ο καθηγητής σας για ένα γκρουπ στο γκουγκλ που έχει δημιουργηθεί για τη διευκόλυνσή μας, γιατί, όπως θα διαπίστωσες, το σάιτ του ΕΑΠ δεν είναι καθόλου βολικό. Εκεί, αφού γίνεις μέλος του γκρουπ, θα βρεις τα πάντα, και το reader guide και όλα τα άρθρα που θα πρέπει επίσης να διαβάσεις (δηλαδή εκτός από τα πράσινα και τα readers, θα έχεις και τα άρθρα που δίνουν και ό,τι άλλο βρεις στο ίντερνετ - ακούγονται πολλά, αλλά με καλή οργάνωση όλα γίνονται).   

Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσεις. Γι' αυτό είναι οι συνάδελφοι (και συμφοιτητές) :)

Αποσυνδεδεμένος stella19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 07:05:47 pm »
Solil  μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Πραγματικά όσα μου είπες ήταν χρήσιμα και ελπίζω να καταφέρω να βγάλω άκρη.

Αποσυνδεδεμένος cp06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 06:24:34 pm »
Γεια σε όλους! Ενδιαφέρομαι να κάνω μεταπτυχιακό στο εαπ και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Προσφέρει μόρια στον διαγωνισμό του ασεπ? 2) Είναι ισοδύναμο με οποιοδήποτε άλλο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα? 3)Πόσο κόστίζει η κάθε ενότητα? 4)Πόσο καιρό διαρκεί συνολικά?

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 06:35:34 pm »
ναι, ναι, 850, 2 χρονια + διπλωματικη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871