0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα σε όλους στο forum!Έχω την εξής απορία: μετράει κάθόλου η εντοπιότητα στην πρόσληψη των αναπληρωτών; Δηλαδή, εάν π.χ. κάποιος έχει 25 μόρια και εγώ 24 αλλά με πιστοποιητικό εντοπιότητας μήπως παίρνω κάποια μόρια; Ευχαριστώ!
Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα αν τα διπλά μόρια μετράνε για συμπλήρωση 24μηνου.
Σαν αναπληρωτής δεν εχει νόημα να πας μακριά γιατι τα μόρια του σχολείου δεν παίζουν κανα ρόλο στον ενιαίο πίνακα αλλά θα έχει νόημα όταν γίνεις μόνιμος γιατί εκεί θα μετρήσουν οταν ζητήσεις μετάθεση. Γι αυτό ακόμα και σαν αναπληρωτής πρέπει να βλέπεις πιο μακριά ..
Παράθεση από: Tarzan στις Αυγούστου 28, 2008, 08:03:45 pmΣαν αναπληρωτής δεν εχει νόημα να πας μακριά γιατι τα μόρια του σχολείου δεν παίζουν κανα ρόλο στον ενιαίο πίνακα αλλά θα έχει νόημα όταν γίνεις μόνιμος γιατί εκεί θα μετρήσουν οταν ζητήσεις μετάθεση. Γι αυτό ακόμα και σαν αναπληρωτής πρέπει να βλέπεις πιο μακριά .. Αυτό είναι σίγουρο;Δηλαδή τα μόρια των σχολείων που δουλεύουμε ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές μετράνε για τη μετάθεσή μας όταν γίνουμε μόνιμοι;Και τότε γιατί λέμε ότι τα μόρια των δυσπρόσιτων δε μετράνε διπλά στην καθαρή προϋπηρεσία των αναπληρωτών;