*

Αποστολέας Θέμα: αγωνία  (Αναγνώστηκε 6618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: αγωνία
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 28, 2008, 11:41:35 am »
...Αφαιρούμε 104 άτομα απο  tη θέση που βρισκόμασταν στον πίνακα 13/8/2008....Αν κάποιος θέλει να σιγουρευτεί για τη θέση του μπορεί να δει τον νέο πίνακα...Έτσι βρίσκουμε τη θέση μας .Πέρα απο εκεί πλην των πολυτέκνων ο πίνακας έχει φτάσει από το ένα μέχρι το 860.Τώρα εγώ έψαξα να δώ αν τους έχουν πάρει όλους σαν αναπληρωτές, και λείπουν κάποιοι αριθμοί...τι σημαίνει αυτό? ???

Γιατί δεν γράφεις ελληνικά;Θα μας διευκόληνες ιδιαίτερα.

εντάξει τώρα souli???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:36:47 »

Αποσυνδεδεμένος ninouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 28, 2008, 11:51:04 am »
Α!Τώρα κατάλαβα,αφού ο ενιαίος πίνακας ανανεώθηκε χθες η τελική μας θέση είναι αυτή και αφαιρούμε τις φάσεις.Τώρα με θέση 1244 που έχω,πήραν 871,μάλλον κυνδυνεύω και είμαι στο όριο;Κανείς δε ξέρει.Κρίμα είμαστε έπρεπε να παίρνουν όλους τους επιτυχόντες,αλλιώς ας με έκοβαν να μην έχω και την ελπίδα >:(

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 28, 2008, 11:57:08 am »
Κρίμα ειναι βέβαια και ακόμα πιο κρίμα που κάθε χρόνο καλούν νηπιαγωγούς να κάνουν τα χαρτιά τους για αναπληρωτές...Δεν λένε θα πάρουμε περίπου τόσους...Άντε υγεία να έχουμε να δίνουμε ΑΣΕΠ...
Κι εγώ αγωνιώ σαν εσένα...Ποιός ξέρει..Θα δείξει ο χρόνος ???

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 28, 2008, 11:59:14 am »
...Αφαιρούμε 104 άτομα απο  tη θέση που βρισκόμασταν στον πίνακα 13/8/2008....Αν κάποιος θέλει να σιγουρευτεί για τη θέση του μπορεί να δει τον νέο πίνακα...Έτσι βρίσκουμε τη θέση μας .Πέρα απο εκεί πλην των πολυτέκνων ο πίνακας έχει φτάσει από το ένα μέχρι το 860.Τώρα εγώ έψαξα να δώ αν τους έχουν πάρει όλους σαν αναπληρωτές, και λείπουν κάποιοι αριθμοί...τι σημαίνει αυτό? ???

Γιατί δεν γράφεις ελληνικά;Θα μας διευκόληνες ιδιαίτερα.

εντάξει τώρα souli???

Πολύ καλύτερα,
Με την αγωνία που έχω ζαλίστηκα να διαβάζω. Να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς.Αυτοί οι αριθμοί που λείπουν μπορεί να είναι άτομα που στη δήλωση τους έβαλαν μόνο 1 μέρος διορισμού. Αν δεν υπάρχει κενό σ΄αυτή την περιοχή στην α φάση, δεν τους καλούν. Περιμένουν την επόμενη κοκ.
Ισως δηλ πρέπει να υπολόγίσουμε οτι είμαστε λίγο πιο κάτω στον πίνακα, αναλόγως πόσοι είναι αυτοί που ανήκουν στην παραπάνω περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:36:47 »

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 28, 2008, 12:02:57 pm »
Άρα πάλι σε χειρότερη θέση βρισκόμαστε, απο την άποψη ότι αν υποθέσουμε ότι αυτά τα άτομα τα οποία δεν κλήθηκαν για οποιοδήποτε λόγο, τα καλέσουν σε επόμενες φάσεις, τότε σίγουρα καταλαμβάνουν θέσεις απο την επόμενη φάση....Να τους μετρήσουμε να ξέρουμε???? :(

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 28, 2008, 12:03:48 pm »
Α!Τώρα κατάλαβα,αφού ο ενιαίος πίνακας ανανεώθηκε χθες η τελική μας θέση είναι αυτή και αφαιρούμε τις φάσεις.Τώρα με θέση 1244 που έχω,πήραν 871,μάλλον κυνδυνεύω και είμαι στο όριο;Κανείς δε ξέρει.Κρίμα είμαστε έπρεπε να παίρνουν όλους τους επιτυχόντες,αλλιώς ας με έκοβαν να μην έχω και την ελπίδα >:(

1244-871=373. Γιατί χάνεις την ελπίδα σου δεν καταλαβαίνω; Είναι πολύ πιθανό να καλέσουν κατα τη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς άλλους 400-500.Αυτή ήταν μόλις η πρώτη φάση!Ερχονται κι άλλες...

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 28, 2008, 12:07:32 pm »
Και αν Souli έχουν ξεμείνει πολύτεκνοι, κάποιοι απο ειδικές κατηγορίες και όσοι είπαμε ότι δεν κλήθηκαν για οποιονδήποτε λόγο, τότε αυτοί δε θα είναι οι 400-500 αναπληρωτές που θα καλέσουν μέχρι το τέλος???
 ???

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 28, 2008, 12:10:13 pm »
αυτός ο μεγάλος αριθμός δημιουργεί πολλά ερωτήματα!
μήπως επειδή πήραν πολλούς πάρουν λίγα άτομα στις επόμενες φάσεις?ή έχουνε όντως πάρα πολλά κενά(π.χ. συνταξιοδοτικό) και πάρουν κι άλλους?
ότι και να πούμε ψέματα θα είναι...μόνο να περιμένουμε μπορούμε

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 28, 2008, 12:56:53 pm »
Και αν Souli έχουν ξεμείνει πολύτεκνοι, κάποιοι απο ειδικές κατηγορίες και όσοι είπαμε ότι δεν κλήθηκαν για οποιονδήποτε λόγο, τότε αυτοί δε θα είναι οι 400-500 αναπληρωτές που θα καλέσουν μέχρι το τέλος???
 ???

Εγώ πιστεύω οτι αυτοί που προηγούνται από εσάς στον πίνακα και ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες δεν μπορεί να είναι πάνω από 100. Μέχρι το δικό σας νούμερο τουλάχιστον(περίπου1200). Αν μπορούσε κάποιος να συγκρίνει τους πίνακες θα υπολογίζαμε πόσοι είναι αυτοί. Εγώ είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να ασχοληθώ.

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 28, 2008, 01:05:48 pm »
 ???

Εγώ πιστεύω οτι αυτοί που προηγούνται από εσάς στον πίνακα και ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες δεν μπορεί να είναι πάνω από 100. Μέχρι το δικό σας νούμερο τουλάχιστον(περίπου1200). Αν μπορούσε κάποιος να συγκρίνει τους πίνακες θα υπολογίζαμε πόσοι είναι αυτοί. Εγώ είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να ασχοληθώ.

ειδικές κατηγορίες ποιους εννοείται?

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 28, 2008, 01:23:25 pm »
ειδικές κατηγορίες, εννοώ εγώ προσωπικά, όσους έχουν σκλήρυνση κατα πλάκας, μεσογειακή αναιμία...Αυτό νομίοζω λέμε σαν ειδική κατηγορία...

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 28, 2008, 01:28:09 pm »
ειδικές κατηγορίες, εννοώ εγώ προσωπικά, όσους έχουν σκλήρυνση κατα πλάκας, μεσογειακή αναιμία...Αυτό νομίοζω λέμε σαν ειδική κατηγορία...

καλά δεν μπορεί να είναι 100 άτομα αυτοί!΄
τώρα για τους πολύτεκνους νομίζω ότι διορίζονται κατευθείαν δεν ξέρω αν έχουν σχέση με τον πίνακα αναπληρωτών!αν ξέρει κάποιος ας μας πει

Αποσυνδεδεμένος Souli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Eyes wide open
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 28, 2008, 01:29:56 pm »
 ???

ειδικές κατηγορίες ποιους εννοείται?

Εγώ εννοώ όλες τις ιδιάζουσες περιπτώσεις που μπορεί να μας προσπεράσουν παρόλο που δεν έχουν παραπάνω μόρια από εμάς ή αυτούς που έχουν δηλώσει 1 μόνο περιοχή διορισμού και μένουν πριν από εμάς γιατί δε βρέθηκε κενό σε αυτές.
 Ωστόσο «ειδικές κατηγορίες» επίσημα θεωρούνται αυτοί που έχουν κάποια πάθηση. Ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος
Πάντως όλοι αυτοί δεν μπορεί να είναι πάνω από 100!

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 28, 2008, 01:32:23 pm »
Κι εγώ τώρα fan ψάχνω τον πίνακα της α'φασης να μετρησω πόσους δεν πήραν από το 1 μέχρι και το 860 αλλά δεν μπορώ τώρα να τη βρώ....Μπέρδεμα!!!Ναι Souli αυτές ειναι οι ειδικές κατηγορίες....Το πρωί πάντως τα είχανε στην αρχή τα ονοματα , τώρα που είναι?
Η alfa-vita τα έχει αλφαβητικά και δεν βολεύει έτσι....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)