0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panag στις Αυγούστου 28, 2008, 04:36:54 pm Η Αργυροπούλου Κωσταντίνα ήταν η τελευταία μη τρίρεκνη με σειρά 458. Κάνω λάθος;Νομίζω η τελευταία η Ψυλογλου σειρά 447
Η Αργυροπούλου Κωσταντίνα ήταν η τελευταία μη τρίρεκνη με σειρά 458. Κάνω λάθος;
Μήπως έχει κανείς το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου για τις προσλήψεις της εφετινής χρονιάς;
Παράθεση από: panag στις Αυγούστου 28, 2008, 07:17:27 pmΜήπως έχει κανείς το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου για τις προσλήψεις της εφετινής χρονιάς;Δεν το έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου αλλά θυμάμαι ότι ανέφερε πως μετά τις τοποθετήσεις των νεοδιορίστων θα γίνει επαναπροσδιορισμός των κενών και θα ακολουθήσουν νέες προσλήψεις. Το λέω για να παρηγοριέμαι κι εγώ ότι θ' ακολουθήσει σύντομα η δεύτερη φάση
Ρε παιδια με βάση τα ποσοστά (20% τρίτεκνοι) υποθέτω ότι η τελευταια δε θα έπρεπε να είναι το νούμερο 447 αλλά πιο πριν π.χ. 360 (δε μέτρησα ακριβώς). Επειδή η διαφορά είναι μεγάλη υπέθεσα ότι κάποιοι δε βάλανε ναι σε όλα και πάνε για την επόμενη φάση. Αλλά σαν πολλοι μου φαίνονται. Ειναι δυνατόν τόσοι πολλοί να μη βάλανε ναι σε όλα;υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι από ΣΜΕΑ να ήταν μπροστά και στον ενιαίο αναπληρωτων και να να τους κάλεσαν ΣΜΕΑ και φυγαν από μπροστά μας μαυτό τον τρόπο;Το έλεγξε κανεις ;Γιατί έχω θολώσει και προσπαθω να βρω τι σειρά έχω πλεον για την επόμενη φάση και ποσοι τελικά είναι μπροστά μου που δεν κληθηκαν.