*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι Κεντρικής Μακεδονίας 2008-2009  (Αναγνώστηκε 36094 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι Κεντρικής Μακεδονίας 2008-2009
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 04:38:26 pm »
Sakis1971 και Arist2, με προλάβατε! Τα νέα που είχα και εγώ χθες, είναι:  δυτική Θεσ/νίκη 12ο διαθέσιμο το 205, άρα πρώτο διαθέσιμο το 192. Ανατολική Θεσ/νίκη πρώτο διαθέσιμο το 190!!! Sakis1971, μπορείς να βρεις εξήγηση; πρόκειται για άτομο που δε συμπεριλαμβάνεται στον καθαρό πίνακα (μου είπαν και το επώνυμο)! Χαλκιδική επόμενο διαθέσιμο το 152 και Σέρρες τελευταίο κλήθηκε το 162: αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι προφανώς άτομα που αρνήθηκαν προηγούμενες κλήσεις, αφού είναι μπροστά στον καθαρό πίνακα, άρα το τοπίο παραμένει θολό για αυτές τις περιοχές! Πέλλα (όπως πάντα μιλά στο τηλέφωνο μια απρόθυμη και "ξινή" υπάλληλος) δεν έχει κενά, το ίδιο Πιερία (πήραν μόνο 2 ωρομίσθιους ΣΜΕΑ) και Ημαθία. Κιλκίς: δεν έχουν καλέσει κανέναν! Ούτε εκεί έχει κενά;
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:49:04 »

Αποσυνδεδεμένος SAKIS1971

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 24, 2008, 09:03:58 am »
Sakis1971 και Arist2, με προλάβατε! Τα νέα που είχα και εγώ χθες, είναι:  δυτική Θεσ/νίκη 12ο διαθέσιμο το 205, άρα πρώτο διαθέσιμο το 192. Ανατολική Θεσ/νίκη πρώτο διαθέσιμο το 190!!! Sakis1971, μπορείς να βρεις εξήγηση; πρόκειται για άτομο που δε συμπεριλαμβάνεται στον καθαρό πίνακα (μου είπαν και το επώνυμο)! Χαλκιδική επόμενο διαθέσιμο το 152 και Σέρρες τελευταίο κλήθηκε το 162: αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι προφανώς άτομα που αρνήθηκαν προηγούμενες κλήσεις, αφού είναι μπροστά στον καθαρό πίνακα, άρα το τοπίο παραμένει θολό για αυτές τις περιοχές! Πέλλα (όπως πάντα μιλά στο τηλέφωνο μια απρόθυμη και "ξινή" υπάλληλος) δεν έχει κενά, το ίδιο Πιερία (πήραν μόνο 2 ωρομίσθιους ΣΜΕΑ) και Ημαθία. Κιλκίς: δεν έχουν καλέσει κανέναν! Ούτε εκεί έχει κενά;
Eχεις δικιο μαλλον το εσβησα κατα λαθος το 190...περσυ επαιρνα τηλ καθε 15 μερες στην δυτικη θεσσαλονικη ξαφνικα πρεπει να ηταν τελη Νοεμβρη οταν μετα απο το καθιερωμενο τηλ ο πινακας ειχε προχωρησει γυρω στα 40 ατομα.χρειαζεται ΥΠΟΜΟΝΗ. Εγω θελω γυρω στα 60 ατομα ακομη.Ερχονται ομως και αλλες φασεις αναπληρωτων....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 24, 2008, 02:32:19 pm »
Χαλκιδική απο ότι είπα ο τελευταίος διαθέσιμος είναι το 215 για Δ Χαλκιδικής.....

Απο εκεί και πέρα και εμένα μου κάνει εντύπωση να μην έχει ούτε ένα κενό ωρομισθίου σε Πέλλα που είναι μεγάλος νομός με πολλά σχολεία (Εδεσσα, Γιαννιτσα, Αριδαία, Σκύδρα, κρύα

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 24, 2008, 06:54:25 pm »
Sakis1971, θέλω τη γνώμη σου: με δεδομένο ότι είμαι μάλλον 3η ση Χαλκιδική και 10η στη Θεσσαλονίκη, τι θα μου πρότεινες: να αποδεχτώ την πρώτη κλήση, ας είναι και "τέρμα Θεού", χάριν των μορίων (όπως έκανα πέρσι με σειρά 336, που κλήθηκα τέλος Ιανουαρίου και έτρεχα Σέρρες και Κιλκίς), ή να αρνηθώ ευελπιστώντας σε κλήση σύντομα από Θεσσαλονίκη; Και όποιου άλλου η απάντηση, ευπρόσδεκτη είναι, εννοείται!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:49:04 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 26, 2008, 04:32:54 pm »
Sakis1971, θέλω τη γνώμη σου: με δεδομένο ότι είμαι μάλλον 3η ση Χαλκιδική και 10η στη Θεσσαλονίκη, τι θα μου πρότεινες: να αποδεχτώ την πρώτη κλήση, ας είναι και "τέρμα Θεού", χάριν των μορίων (όπως έκανα πέρσι με σειρά 336, που κλήθηκα τέλος Ιανουαρίου και έτρεχα Σέρρες και Κιλκίς), ή να αρνηθώ ευελπιστώντας σε κλήση σύντομα από Θεσσαλονίκη; Και όποιου άλλου η απάντηση, ευπρόσδεκτη είναι, εννοείται!
Να περιμενεις τη Θεσσαλονικη εκτος και αν ειναι κανενα δυσπροσιτο αλλα χλωμο το βλεπω.Θεσσαλονικη σιγουρα θα υπαρχουν κενα και δεν κερδιζεις και τιποτα με λιγες μερες περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος andi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 29, 2008, 02:07:44 pm »
Μετά από πολύ κόπο και χρόνο κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 11:00:47 am »
tonik? έχουμε κανένα νέο..άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 03:33:14 pm »
Sakis1971 και Arist2, σας ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν έχω ακόμα κανένο νέο... Και αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι αργούν να με καλέσουν από τις μακρινές περιοχές, όπου έχω καλύτερη σειρά... θα με καλέσουν από τη Θεσσαλονίκη; και αν αυτό γίνει Ιανουάριο; τι να το κάνω;!

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 11:20:19 am »
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω με τις θέσεις στον πίνακα, μπορεί κάποιος να μας πει μέχρι πόσα μόρια έχουνε καλέσει στην περιφέρεια; Έχουν φτάσει μέχρι τα 17, 18, 16 ή και πιο κάτω;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 31, 2008, 01:50:43 pm »
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω με τις θέσεις στον πίνακα, μπορεί κάποιος να μας πει μέχρι πόσα μόρια έχουνε καλέσει στην περιφέρεια; Έχουν φτάσει μέχρι τα 17, 18, 16 ή και πιο κάτω;
Περιπου 17 μορια.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 06:19:20 pm »
Τελευταίο νέο: κλήθηκε το 195 στη ανατολική Θεσσαλονίκη! Θέλω άλλες 7 κλήσεις!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 02, 2008, 10:58:03 pm »
Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα τονικ θα κληθείς...αντε με το καλό

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 04:10:22 pm »
Arist2, ευχαριστώ, αλλά τόσες εβδομάδες περιμένω ότι θα με καλέσουν και δε με καλούν, που δεν το πιστεύω πια! Την περσινή χρονιά, που υπήρξε και καθυστέρηση στις κλήσεις λόγω των εκλογών, φίλη που είχε ακριβώς τη σειρά που έχω εγώ φέτος, κλήθηκε γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Έχοντας αυτό ως δεδομένο φέτος που οι κλήσεις ξεκίνησαν νωρίτερα, θεωρούσα ότι θα είχα κληθεί αρχές - μέσα Οκτωβρίου! Μπήκαμε στο Νοέμβρη και ακόμα περιμένω... Τελικά όλα είναι ρευστά κάθε χρόνο... Εκτός από την ανατολική Θεσσαλονίκη που κινήθηκε, οι άλλες περιοχές έχουν μείνει εκεί που ήταν. Η δυτική Θεσσαλονίκη μάλιστα ανέφερε ότι έχει παραμείνει στο 187 ως τελευταία κλήση, γιατί δεν έχει άλλες πιστώσεις! Και να σκεφτείς ότι η ανατολική Θεσσαλονίκη έχει δύο περιοχές (Α΄και

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 04:17:10 pm »
Έχω νέα! Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από νομό Πέλλας για γυμνάσιο στην Έδεσσα (για 8 ώρες)! Το τραγελαφικό στο όλο θέμα είναι ότι η Πέλλα σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωνε ότι δεν υπάρχουν κενά και ούτε θα υπάρξουν!!! Έχω επισημάνει κι άλλη φορά την απαράδεκτη στάση της συγκεκριμένης διεύθυνσης στην ενημέρωση των υποψήφιων ωρομισθίων! Λοιπόν, στο θέμα μας: επειδή μου πέφτει κομματάκι μακριά η Έδεσσα, ζήτησα λίγο χρόνο για να απαντήσω, τηλεφώνησα στις διευθύνσεις Θεσσαλονίκης και πληροφορήθηκα ότι είμαι τρίτη στην ανατολική και τέταρτη στη δυτική (εγώ έχω την εντύπωση ότι είμαι τέταρτη και στις δύο, ίσως έκανε λάθος η υπάλληλος της ανατολικής). Πήρα το ρίσκο μου και αρνήθηκα τη θέση στην Έδεσσα, αν και η Θεσσαλονίκη μου είπε ότι για την ώρα δεν υπάρχουν κενά. Τώρα, καλώς έκανα, κακώς έκανα, θα δείξει... Όσο για την Πιερία, την είχα ξεγραμμένη, όπως και την Πέλλα... Η ενισχυτική γυμνασίων πάντως αρχίζει αργά. Πέρσι πήγα Κιλκίς για ενισχυτική γυμνασίου τέλος Ιανουαρίου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182807
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 753
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)