0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sakis1971 και Arist2, με προλάβατε! Τα νέα που είχα και εγώ χθες, είναι: δυτική Θεσ/νίκη 12ο διαθέσιμο το 205, άρα πρώτο διαθέσιμο το 192. Ανατολική Θεσ/νίκη πρώτο διαθέσιμο το 190!!! Sakis1971, μπορείς να βρεις εξήγηση; πρόκειται για άτομο που δε συμπεριλαμβάνεται στον καθαρό πίνακα (μου είπαν και το επώνυμο)! Χαλκιδική επόμενο διαθέσιμο το 152 και Σέρρες τελευταίο κλήθηκε το 162: αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι προφανώς άτομα που αρνήθηκαν προηγούμενες κλήσεις, αφού είναι μπροστά στον καθαρό πίνακα, άρα το τοπίο παραμένει θολό για αυτές τις περιοχές! Πέλλα (όπως πάντα μιλά στο τηλέφωνο μια απρόθυμη και "ξινή" υπάλληλος) δεν έχει κενά, το ίδιο Πιερία (πήραν μόνο 2 ωρομίσθιους ΣΜΕΑ) και Ημαθία. Κιλκίς: δεν έχουν καλέσει κανέναν! Ούτε εκεί έχει κενά;
Sakis1971, θέλω τη γνώμη σου: με δεδομένο ότι είμαι μάλλον 3η ση Χαλκιδική και 10η στη Θεσσαλονίκη, τι θα μου πρότεινες: να αποδεχτώ την πρώτη κλήση, ας είναι και "τέρμα Θεού", χάριν των μορίων (όπως έκανα πέρσι με σειρά 336, που κλήθηκα τέλος Ιανουαρίου και έτρεχα Σέρρες και Κιλκίς), ή να αρνηθώ ευελπιστώντας σε κλήση σύντομα από Θεσσαλονίκη; Και όποιου άλλου η απάντηση, ευπρόσδεκτη είναι, εννοείται!
Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω με τις θέσεις στον πίνακα, μπορεί κάποιος να μας πει μέχρι πόσα μόρια έχουνε καλέσει στην περιφέρεια; Έχουν φτάσει μέχρι τα 17, 18, 16 ή και πιο κάτω;