0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπα!!κάτι κατάρα έχει πέσει πάνω μας!έχω τόσο καιρό αναστατώσει γονείς,συγγενείς,φίλους,τον εαυτό μου,τον ίδιο ότι θα γίνω αναπληρωτής σήμερα,αύριο,μεθαύριο....και όλο τίποτα.Με ρωτάνε και τους απαντώ αύριο και αύριο και αύριο θα βγουν και όλο ότι θα φύγω,θα φύγω και αντι αυτού.. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ....(που λέει και το τραγούδι)!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
eimai biologos.meta to kalesma ths a' fashs exw seira 10 ston pinaka.exw elpides???
Επειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία
Παράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..