*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 140767 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #700 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 06:36:00 pm »
Μια χαρά είσαι.
Λογικά είσαι μέσα στη
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ένας θεός ξέρει πότε η
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:20:15 »

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 06:37:42 pm »
μπα!!κάτι κατάρα έχει πέσει πάνω μας!έχω τόσο καιρό αναστατώσει γονείς,συγγενείς,φίλους,τον εαυτό μου,τον ίδιο ότι θα γίνω αναπληρωτής σήμερα,αύριο,μεθαύριο....και όλο τίποτα.Με ρωτάνε και τους απαντώ αύριο και αύριο και αύριο θα βγουν και όλο ότι θα φύγω,θα φύγω και αντι αυτού.. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ....(που λέει και το τραγούδι)!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 06:39:23 pm »
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ που λέει και ο συνάδερφος ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος filologos100

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 06:45:40 pm »
καλά οι λεχρίτες, οι απατεώνες δεν ντρέπονται να μας κοροιδεύουν;έχουμε καταντήσει κουρέλια και ψυχασθενείς από τις ψεύτικες προβλέψεις τους.Δεν ξέρω που ανήκει η περισσότερη ευθύνη, στο υπουργείο ή σε αυτό το γελοίο site to e-sos;Είναι δυνατόν οι ιθύνοντες του υπουργείου να τους παραμυθιάζουν;αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνουν ότι δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στον υπουργό τους και πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση;Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ηλίθιοι, άχρηστοι και θέλουν κρέμασμα στην πλατεία συντάγματος που παίζουν με τον πόνο μας.Μήπως αυτό το γελοίο e sos διογκώνει τις πληροφορίες που παίρνει από το ΥΠΕΠΘ, για να έχει περισσότερους επισκέπτες;μήπως έχει μεγαλύτερη ευθύνη από το υπουργείο, χωρίς να σημαίνει ότι και το τελεταίο κάνει καλά την δουλεία  του.Αλήθεια οι κύριοι του esos γιατί δεν μας είπαν ποτέ ποιοι δημοσιογράφοι κρύβονται από πίσω;αυτό δεν σας προκαλεί περιέργεια;τώρα που δειλά, δειλά , πέταξαν και την παρασκεύη(είδαν ότι δεν τους έπαιρνε άλλο η κοροιδία)είμαι σίγουρος ότι τότε θα τα βγάλουν και αν.Οι δικαιολογίες που ψελίζουν είναι για γέλια.Τόσο δραματικά άλλαξε ο αριθμός των κενών μέσα σε μία ημέρα, ώστε να αποκλίνουν από το νούμερο της παρασκευής;και κάτι τελευταίο την παρασκευή αν γίνει η πρόσληψη θα έχω 23,9999(τα 9αρια είναι αληθινά μην γελάτε) προυπηρεσία. Πείτε μου πως μπορώ να νιώθω που θα χάσω το διορισμό το καλοκαίρι για το χιλιοστό του χιλιοστού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:20:16 »

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:01:06 pm »
μπα!!κάτι κατάρα έχει πέσει πάνω μας!έχω τόσο καιρό αναστατώσει γονείς,συγγενείς,φίλους,τον εαυτό μου,τον ίδιο ότι θα γίνω αναπληρωτής σήμερα,αύριο,μεθαύριο....και όλο τίποτα.Με ρωτάνε και τους απαντώ αύριο και αύριο και αύριο θα βγουν και όλο ότι θα φύγω,θα φύγω και αντι αυτού.. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ....(που λέει και το τραγούδι)!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Είμαι στην ίδια κατάσταση ακριβώς, τα νευρα μου κροσια. Ξυπνάω και κατευθυνομαι στον υπολογιστη για νεότερα που δεν έρχονται. Τι να πω; εχω αηδιάσει. filologos100 κάνε κουράγιο, τωρα διαβαζα ότι τέλειωσε το ΚΥΣΔΕ με αποσπάσεις. Ας ελπίσουμε να τους ανακοινώσουν αυριο μαζί με επιλαχόντες για να τελειωνει η ιστορία. Νομίζω ότι πραμυθιαζόμασταν τόσο καιρο. Δεν είναι λογικό να διοριστούν πρώτα οι επιλαχόντες και μετά να φύγουμε αναπληρωτές; Δηλ τι θα κάνει θα τους πάρει αναπληρωτές και μετά θα τους πει συγνωμη τελικά διορίζεστε ααφήστε αυτή τη θεση για την αλλή; και στο μεταξύ μένουν θέσεις ακάλυπτες εμείς παρακαλάμε να πάρουν οσο το δυνατόν περισσότερους, αυτοί ξέρουν που διορίζονται αλλά δεν πάνε ακόμα; τι τρελά είναι αυτά ρε παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #705 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:07:58 pm »
αγαπητη Μαριλου,  λιγο πιο κατω ειμαι κι εγω [σχεδον με πατας...   :) ].

γι'αυτο και περιμενω εναγωνιως τη
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #706 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:14:40 pm »
eimai biologos.meta to kalesma ths a' fashs exw seira 10 ston pinaka.exw elpides????????????

Αν εχεις βαλει "ναι σε ολη την Ελλαδα", θα σε παρουν οπωσδηποτε. Φετος διορισαν αρκετα λιγοτερους

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #707 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:19:30 pm »
αυτο φοβαμαι ρε συ Utenar  που εχω διαβασει και απο αλλους, οτι υπαρχει τετοια πιθανοτητα κι εχω αγχωθει ακομα περισσοτερο.    υποτιθεται ειμαι πολυ κοντα για να ειμαι οντως στη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:58:32 pm από mauri_agelada »
ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:35:56 pm »
τελικά μήπως η α φάση αναπληρωτών ήταν μια βιτρίνα για να δείξει ο υπουργός ότι θα πάρει αναπληρωτές μέχρι 1 σεπτεμβρίου?και πήραν ένα συμβολικό νούμερο?  γιατί τώρα φαίνεται ότι έχουν πελαγώσει....

Αποσυνδεδεμένος georg9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pm »
Επειδή το esos  και το alfavita μας κοροϊδεύουν  (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω  να τους τιμωρήσουμε  με αποχή από τις σελίδες τους  έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:45:16 pm από georg9 »

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:02:08 pm »
ΕΡΜΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:03:58 pm από Stratilio »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:53:11 pm »
Επειδή το esos  και το alfavita μας κοροϊδεύουν  (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω  να τους τιμωρήσουμε  με αποχή από τις σελίδες τους  έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία

+ 1000

Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.
Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:07:49 pm »

>:( >:( >:(
Μπράβο!!!!!
Σύμφωνοι!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:08:21 pm »

+ 1000

Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.
Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..
Εχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ που δεν έχω οικογένεια και δε θ'αφήσω πίσω μου κανέναν ,όταν και αν θα φύγω ,κι εχω εξοργιστεί όσο δε λέγεται με την κοροϊδία. Φάνταζομαι ότι για εκατοντάδες περιπτώσεις σαν κι εσένα είναι μαρτύριο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182655
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)