0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..
Επειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία
Παράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:53:11 pmΠαράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..Πές του με χιούμορ : "Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά" ( η συνέχεια κόβεται για ανηλίκους κάτω των 13....). Υπομονή. Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, αν εμπνεύσεις την αγάπη αυτή στο παιδί σου, θα γίνει πιο ανάλαφρη η αναμονή....
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:16:52 pmΠαράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:53:11 pmΠαράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..Πές του με χιούμορ : "Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά" ( η συνέχεια κόβεται για ανηλίκους κάτω των 13....). Υπομονή. Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, αν εμπνεύσεις την αγάπη αυτή στο παιδί σου, θα γίνει πιο ανάλαφρη η αναμονή.... Καλά Αντιγόνη, δεν είναι όλα πλάκα και δε λέγονται ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα...
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:21:00 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:16:52 pmΠαράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:53:11 pmΠαράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..Πές του με χιούμορ : "Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά" ( η συνέχεια κόβεται για ανηλίκους κάτω των 13....). Υπομονή. Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, αν εμπνεύσεις την αγάπη αυτή στο παιδί σου, θα γίνει πιο ανάλαφρη η αναμονή.... Καλά Αντιγόνη, δεν είναι όλα πλάκα και δε λέγονται ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα... Έχεις δίκιο. Δεν το είπα με κακή πρόθεση ωστόσο..... Εκτιμώ το θάρρος σου για την επισήμανση.Καληνύχτα και τα λέμε από αύριο πάλι....
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:21:00 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 09:16:52 pmΠαράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:53:11 pmΠαράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:38:51 pmΕπειδή το esos και το alfavita μας κοροϊδεύουν (ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε ,σήμερα ,αύριο ,ίσως μεθαύριο πιθανών την Παρασκευή κλπ.) προτείνω να τους τιμωρήσουμε με αποχή από τις σελίδες τους έτσι θα αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία+ 1000Θα ενημερωνόμαστε μόνο μέσω pde και τηλεφωνικά από το υπουργείο. Έτσι και θα γλιτώσουμε όλη αυτή την ψυχική φθορά και πιο σωστή πληροφόρηση θα έχουμε.Προσωπικά έχω φτάσει στα όριά μου... Ο γιός μου δεν ξέρει πού θα πάει σχολείο γι' αγιασμό.Με ρωτάει και δεν ξέρω τί να του πω.Τον ξεσπίτωσα στα μέσα της χρονιάς πέρυσι για να πάω ωρομίσθια. Η καρτέλα του είναι εκεί , τώρα βρισκόμαστε αλλού... Ειλικρινά έχω πελαγώσει..Πές του με χιούμορ : "Ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου, στα μεγάλα νησιά" ( η συνέχεια κόβεται για ανηλίκους κάτω των 13....). Υπομονή. Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ταξίδια, αν εμπνεύσεις την αγάπη αυτή στο παιδί σου, θα γίνει πιο ανάλαφρη η αναμονή.... Καλά Αντιγόνη, δεν είναι όλα πλάκα και δε λέγονται ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα...Stratilio, μην τη μαλώνεις την antigoni με καλή διάθεση το' πε. Γέλασα πάντως.. Ευτυχώς που υπάρχετε όλοι εσείς γιατί αλλιώς θα συνέβαινε σίγουρα το πετυχημένο που ειπώθηκε από συνάδελφο στην αναμονή του πρώτου κύματος: "Και να μας προσλάβουν, ΄το πιστοποιητικό υγείας "παίζεται" αν θα το πάρουμε, θα μας κόψει ο ψυχίατρος "sandra77, σε καταλαβαίνω απολύτως!! Καλή δύναμη και σε σένα και σε όλους γιατί ο καθένας τελικά κουβαλάει το δικό του σταυρό.
Stratilio, ούτως ή άλλως σ' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση Είστε όλοι τόσο ανθρώπινοι..Για να γυρίσουμε στο θέμα μας...Στο τηλ το μεσημέρι που κατάφερα να βγάλω γραμμή μού είπαν να τηλεφωνήσω ξανά αύριο. Επομένως αύριο, αν καταφέρουμε και μιλήσουμε ξανά με υπουργείο, θα έχουμε μια πιο σίγουρη πληροφορία. Έτσι κι αλλιώς, οι μέρες κοντεύουν, πάει πέρασε κι η Δευτέρα (και μαζί και τα σημερινά δέκατα του μορίου, αλλά ας μην ξύνουμε πληγές..) .