0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stratilio στις Αυγούστου 28, 2008, 06:22:13 pmΦίλος μου εκπαιδευτικός ,με τον οποίο μιλούσα πριν λίγο, μου είπε ότι απο τη Δευτέρα κιολας θα αποσταλούν στο υπουργείο όλα τα κενά που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια.Αφου η διορια να παρουσιαστουν οι αναπληρωτες ληγει την Τεταρτη, πώς θ'αποσταλουν τη Δευτερα τα κενα?
Φίλος μου εκπαιδευτικός ,με τον οποίο μιλούσα πριν λίγο, μου είπε ότι απο τη Δευτέρα κιολας θα αποσταλούν στο υπουργείο όλα τα κενά που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια.
Παράθεση από: utenar στις Αυγούστου 28, 2008, 07:14:22 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Αυγούστου 28, 2008, 06:22:13 pmΦίλος μου εκπαιδευτικός ,με τον οποίο μιλούσα πριν λίγο, μου είπε ότι απο τη Δευτέρα κιολας θα αποσταλούν στο υπουργείο όλα τα κενά που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια.Αφου η διορια να παρουσιαστουν οι αναπληρωτες ληγει την Τεταρτη, πώς θ'αποσταλουν τη Δευτερα τα κενα? Ναι αλλά τη Δευτέρα οι περισσότερες διευθύνσεις ανακοινώνουν τις τοποθετήσεις των νεοδιορίστων και και στο μεταξύ τα ΠΥΣΔΕ θα έχουν βγάλει τις αποσπάσεις, οπότε θα διαφανούν τα νέα κενά.
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 28, 2008, 09:01:47 pmΠαράθεση από: utenar στις Αυγούστου 28, 2008, 07:14:22 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Αυγούστου 28, 2008, 06:22:13 pmΦίλος μου εκπαιδευτικός ,με τον οποίο μιλούσα πριν λίγο, μου είπε ότι απο τη Δευτέρα κιολας θα αποσταλούν στο υπουργείο όλα τα κενά που υπάρχουν σε όλη την επικράτεια.Αφου η διορια να παρουσιαστουν οι αναπληρωτες ληγει την Τεταρτη, πώς θ'αποσταλουν τη Δευτερα τα κενα? Ναι αλλά τη Δευτέρα οι περισσότερες διευθύνσεις ανακοινώνουν τις τοποθετήσεις των νεοδιορίστων και και στο μεταξύ τα ΠΥΣΔΕ θα έχουν βγάλει τις αποσπάσεις, οπότε θα διαφανούν τα νέα κενά.Οταν λες ανακοινωνουν τις τοποθετησεις των νεοδιοριστων, τι εννοεις? Δεν το εχουν κανει ηδη αυτο? Δεν ξερουν ηδη οι νεοδιοριστοι που ακριβως θα πανε 1 Σεπτεμβρη? Και οι αποφασεις για τις αποσπασεις, θα ειναι τελεσιδικες τη Δευτερα?
Σ'ευχαριστω tihea. Αυτο ομως αραγε ισχυει σε ολες τις διευθυνσεις? Το ξερεις απο τη δικη σου δευτεροβαθμια, ή απ'το υπεπθ (οποτε λογικα θα πρεπει να ισχυει γενικα)?
λιγότερα κενά πάντως από την α φάση θα προκύψουν.συμφωνώ με όλα αυτά που λες αλλά μην περιμένετε περισσότερες θέσεις απ ότι στην α φάση. ακολουθούν και συμπληρωματικοί διορισμοί επιλαχόντων ασεπ
Παράθεση από: geochem στις Αυγούστου 29, 2008, 02:03:24 amλιγότερα κενά πάντως από την α φάση θα προκύψουν.συμφωνώ με όλα αυτά που λες αλλά μην περιμένετε περισσότερες θέσεις απ ότι στην α φάση. ακολουθούν και συμπληρωματικοί διορισμοί επιλαχόντων ασεπ Πάντα οι επόμενες φάσεις είναι πιο μικρές από την πρώτη. Οι συμπληρωματικοί διορισμοί δε νομίζω όμως ότι θα επηρεάσουν αριθμητικά πάρα πολύ την επόμενη φάση, τουλάχιστον στους φιλολόγους πρόκειται μόλις για 28 άτομα. Απ' τα οποία κάποια κλήθηκαν τώρα αναπληρωτές. Πάλι δλδ θ' αδειάσουν θέσεις με το διορισμό τους.