0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η 2Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜ
βρε παιδια να ρωτήσω κατι??στον πίνακα αναπληρωτων υπάρχουν ατομα με 51 και 48 μορια...αυτοι γιατι δε είναι διορισμένοι?Προτιμουν να δουλευουν ως αναπληρωτες για να ειναι κοντα στο τοπο διαμονης τους.Οταν συμπληρωσουν τα απαιτουμενα μορια για να διοριστουν κοντα στο σπιτι τους, θα κανουν αιτηση διορισμου.
Στο e-sos υπάρχει ανακοίνωση για το επόμενο κύμα αναπληρωτών.Θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα.
Εγώ πήρα στο τμήμα Μαθηματικών και δεν ήξεραν τίποτα.ρώτησα αν γνωρίζουν τα κενά και μου είπαν όχι... Αργότερα πήγα στη δευτεροβάθμια και μου θύμησαν ότι η επόμενη φάση επιμόρφωσης είναι στις 9/9/2008... Αρα θα προηγηθεί φάση αναπληρωτών....
Σύμφωνα και με το Alfavita πέρσι πήραν συνολικά 1364 φιλόλογους αναπληρωτές. Ένας γνωστός στο υπουργείο μου είπε ότι μάλλον θα είναι μικρότερος ο αριθμός φέτος, αφενός διότι στα μεγάλα αστικά κέντρα πήγαν αρκετοί με μετάθεση φέτος, και αφετέρου λόγω του 24μήνου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μειώθηκαν οι θέσεις στο ΑΣΕΠ από 840 σε 600. Δεν είναι μόνο η ρύθμιση για το 24μηνο και το 30μηνο (που δεν πρέπει να έχει πολλούς ΠΕ02), αλλά πιθανότατα μειώνονται σταδιακά οι θέσεις σε όλες τις ειδικότητες μετά το άνοιγμα των 3-4 τελευταίων ετών. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ο συνολικός αριθμός μονίμων ΠΕ02 που θα διοριστούν τα έτη 2009-2011 (ΑΣΕΠ, ενιαίος πίνακας, 24μηνο, 30μηνο κ.λ.π.). Τότε θα φανεί προς τα που πάνε τα πράγματα. Πάντως και φέτος θα βγουν αρκετοί εκπαιδευτικοί στη σύνταξη, οπότε ακόμη και να υπάρξει μείωση δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη.
Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, προτείνω να απαγορευτεί η δημοσίευση μηνυμάτων που αναφέρονται σε "μείωση θέσεων των αναπληρωτών", γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και σέρνονται εγκεφαλικά, καρδιακά και άλλα δεινά.Δώστε στο λαό (σ' εμάς) αισιόδοξα μηνύματα, δεν είναι κακό...