0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Stratilio, αν βγεις αληθινός - αν και δυστυχώς δεν το πιστεύω!!!- θα πιούμε στην υγειά σου! Αλλά υπεραισιόδοξος μου ακούγεσαι! Πάντως μας φτιάχνεις τη διάθεση. Παρηγοριά στον άρρωστο....
...κι ολη αυτη η παρανοια για το αυτονοητο ειναι ακομη πιο οδυνηρη για καποιους που βγηκαμε απο τη σχολη 6-7 χρονια πριν την - ΟΜΟΦΩΝΗ- ψηφιση απο τη βουλη της καταργησης της επετηριδας...αυτοι υποστηκαμε το σοκ και απορροφησαμε τους πρωτους και εντονοτερους κραδασμους, τοσο στην επαγγελμετικη οσο και στην προσωπικη ζωη....τουλαχιστον οι μετα το 1997 φοιτητες ηταν υποψιασμενοι αν μη τι αλλο......ας ειναι ομως, παλεψαμε , παλευουμε ολοι ...εχω την αισθηση πως για ολους εμας τους "απομειναντες" φτανει η ωρα...Τα κουρελια τραγουδανε ακομα....(τι ταινια,,,)
αυτό που μ ανησυχεί είναι ότι όσους ξέρω που ναι ήδη σε σχολεία λένε όλοι ότι στα σχολεία τους δεν υπάρχουν κενά.ούτε ένα! για καμία ειδικότητα, μιλάω για Αθήνα. μπορεί να ναι τυχαίο σ αυτά τα 2-3 σχολεία... τι να πω ?όσο κι αν δεν με συμφέρει , για φιλολόγους δεν πιστεύω ότι θα βγουν 200 κενά...
Ο αριθμός 1000 μήπως αφορά μόνο δασκάλους; Μέχρι το 1300 ίσως είναι μαζί με νηπιαγωγούς.
Έστω 600 οι θέσεις για δευτεροβάθμια Δίνω 313 στους φιλολόγους, απομένουν 287. Δίνω 92 στους μαθηματικούς, απομένουν 195. Δίνω 95 σε΄χημικούς-βιολόγους, απομένουν 100. 12 γυμναστές και 20 θεολόγοι και 58 της αγγλικής και 10 σε μη προβλέψιμες ειδικότητες, τέλος. Φυσικά ο κάθε ένας θα κάνει τη δική του εξίσωση και όλοι μαζί θα γίνουμε εξίσωση του Φερμά.(έμεινε στην ιστορία γιατί η εξίσωσή του λύθηκε 2 περίπου αιώνες μετά, στον 20ό αιώνα)