0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lara στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 09:36:56 amΠαιδια πήρ ατηλ στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν από Τετάρτη της
Παιδια πήρ ατηλ στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν από Τετάρτη της
Eles είχες σειρά 80 μετά την πρόσληψη αναπληρωτών? Σε ρωτάω για να καταλάβω αν έχω ελπίδες. Στον πίνακα είμαι τώρα στο 140 κάτι.
Παράθεση από: FILOLOGOS SOFIA στις Σεπτεμβρίου 05, 2008, 12:14:42 pmEles είχες σειρά 80 μετά την πρόσληψη αναπληρωτών? Σε ρωτάω για να καταλάβω αν έχω ελπίδες. Στον πίνακα είμαι τώρα στο 140 κάτι. αυτο ειναι κατι που με βασανιζει και μενα... αφου ανανεωσεις βλεπω αλλα δεν αφαιρουνται ουτε επιλαχοντες ουτε αναπληρωτες ουτε 24μηνιτες... το νουμερο σας ηταν το ακαθαριστο;
Eles είχες σειρά 80 μετά την πρόσληψη αναπληρωτών? Σε ρωτάω για να καταλάβω αν έχω ελπίδες. Στον πίνακα είμαι τώρα στο 140 κάτι. Να ελπίζω???
Ισως και περισσότεροι (300-350 ας πούμε),γιατί δε θα πάρουν λογικά από όλες τις ειδικότητες κι επομένως τη μερίδα του λέοντος θα την έχουν οι φιλόλογοι.
Αν επιβεβαιωθεί το νούμερο για 700 άτομα στη β/βαθμια τότε μάλλον οι φιλόλογοι θα είναι 200-250.(Προσωπική εκτίμηση ίσως άνευ αξίας αλλά τη μοιράζομαι με σας)