0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας!ρε παιδια βοηθηστε!ειμαι δασκαλα,νεα στον κλαδο.βρισκομαι στον πινακα με μηδενικη προυπηρεσια στην θεση 1296.εχω δηλωσει 30 νομους και εχω βαλει και τικ στο κουτακι(ουτε το μαυρο κουτι να ηταν...)και αγχωνομαι για το αν θα με παρουν. Πρεπει να σημειωσω οτι περιπου 500 ατομα που βρισκονται πανω απο εμενα στον πινακα εχουν κληθει ως αναπληρωτες αλλα εξακολουθουν να υπαρχουν στον πινακα..!!Τι λετε εχω ελπιδες να παρω σημερα μηνυμα στο κινητο μου...ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΑ 24 ΩΡΕΣ!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παιδιά η β φάση φιλολόγων θα είναι αρκετά μεγάλη. Εγώ είμαι αναπληρωτής στην Α Αθήνας και πήρε το αυτί μου ότι δεν πήρανε κανένα φιλόλογο στην α φάση γιατί δεν είχαν σαφή εικόνα για τα κενά. Το ίδιο στην Δ Αθήνας. Έρχεται τσουνάμι προσλήψεων σε λίγες μέρες
Κι εγω τέτοιες πληροφορίες έχω,αλλά δεν τολμώ να το πω με θάρρος ,για να μη με θεωρήσουν υπεβολικό και υπεραισιόδοξο.
Παράθεση από: Stratilio link=topic=8088.msg97289#msg97289 d[/quoteΚι εγω τέτοιες πληροφορίες έχω,αλλά δεν τολμώ να το πω με θάρρος ,για να μη με θεωρήσουν υπεβολικό και υπεραισιόδοξο.ελα ρε στρατ....θα κωλωσεις? ΠΑΟΚ εισαι !!!!!!!!!!!!ειπαμε, 350 !!!!!!!!!!!
Όποιος προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος δεν "φεύγει" απο τον πίνακα.......Στο τέλος της σχολικής χρονιάς προσμετρώνται τα μόρια του και ,εφόσον διοριστεί μόνιμος, διαγράφεται απο όλους τους πίνακες!
Γεια σου ρε αλάνι από Κοζάνη (καλή ή ρίμα έτσι; ) Το ανέκδοτο της ημέρας το άκουσες ; Οι αρειανοί ζητάνε εισιτήρια ! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι ! Ας τους δώσουν 500 μέσα στη Θύρα 4...