0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά έχω πολύ άγχος.Το έχω υπολογίσει ότι η τελευταία μέρα που έχω προθεσμία για να συμπληρώσω προυπηρεσία 24 μήνες το καλοκαίρι για να διοριστώ, είναι η πέμπτη 11 του μηνός.Αν παρουσιαστώ παρασκευή βγάζω προυπηρεσία το καλοκαίρι 23 μήνες και 29 μέρες. Είναι για τρέλα το πράγμα. Τρέμω στην ιδεά η ανακοίνωση να γίνει τετάρτη βράδυ καιι εγώ βραδιάτικα να ψάχνω αεροπλάνα και πλοία, ώστε να προλάβω να παρουσιαστώ το επόμενο πρωι γιατί αλλιώς γιοκ διορισμός το καλοκαίρι.Καλά αν βγουν πέμπτη είναι για αυτοκτονία προσωπικά.Ουτε ο χίτσκοκ δεν θα δημιουργούσε τέτοιο θρίλερ.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:55:32 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:37:27 pmΚι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. :)Χαρά στο κουράγιο της πηγής σου να σε ενημερώνει . Αν είναι 250 είμαι εκτός, αν είναι 300 εντός, εκτός κι αν πάρουν λιγότερους τρίτεκνους, οπότε θα χωθώ ανάμεσα στους 250.( Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε) Πάντως 2 σάκους τους έχω έτοιμους. Αν δεν.....θα με κεράσω κανα σουβλάκι για παρηγοριά!!! Μηπως ξερει κανεις στον εκκαθαρισμενο πινακα ποσοι ειναι οι τριτεκνοι μεχρι το 250;ρωταω γιατι αυτοι οι καλοι μας συναδελφοι ειναι ασταθμητοι παραγοντες που δεν μας επιτρεπουν να υπολογισουμε την ακριβη σειρα μας...αντιγονη τι σειρα εισαι;
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:37:27 pmΚι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. :)Χαρά στο κουράγιο της πηγής σου να σε ενημερώνει . Αν είναι 250 είμαι εκτός, αν είναι 300 εντός, εκτός κι αν πάρουν λιγότερους τρίτεκνους, οπότε θα χωθώ ανάμεσα στους 250.( Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε) Πάντως 2 σάκους τους έχω έτοιμους. Αν δεν.....θα με κεράσω κανα σουβλάκι για παρηγοριά!!!
Κι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν.
Και με κάτι ακόμη κοινό οι οπαδοί των ομάδων μας... Μη αποδοχή της ήττας κι, επομένως, της εποικοδομητικότητάς της.
Πολύ βάσιμη και ρεαλιστική η ανάλυσή σου aristos2 .Μακάρι να επιβεβαιωθείς ! [όσο για τις ποδοσφαιρικές σου προτιμήσεις... Τέλος πάντων ,θα αναγνωρίσω τη δύναμη των οπαδών σου. Θεωρώ μάλιστα οτι ο Ολυμπαικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη δυναμική και το μεγαλύτερο έρεισμα στη Νότια και στη
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:02:17 amΠολύ βάσιμη και ρεαλιστική η ανάλυσή σου aristos2 .Μακάρι να επιβεβαιωθείς ! [όσο για τις ποδοσφαιρικές σου προτιμήσεις... Τέλος πάντων ,θα αναγνωρίσω τη δύναμη των οπαδών σου. Θεωρώ μάλιστα οτι ο Ολυμπαικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη δυναμική και το μεγαλύτερο έρεισμα στη Νότια και στη