0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης. ΕΊΜΑΙ ΓΎΡΩ ΣΤΟ 300 ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α ΦΑΣΗ. Εσύ;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:12:12 amΕπίσης. ΕΊΜΑΙ ΓΎΡΩ ΣΤΟ 300 ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α ΦΑΣΗ. Εσύ;ο στρατ, το αρρωστο παοκτσακι, ειναι ψηλα...φευγει μεθαυριο!εγω λιγο κατω απο 300...
[quote author=Stratilio link=topic=8378.msg98051#msg98051 dkozzi1, τρελοΠΑΟΚτσή, βάλε τα δυνατά σου για το 350 !!! [Φαντάζεσαι τελικό champions league στο ΟΑΚΑ , ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός ;]
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:19:08 amΚαλή τύχη και στους δύο. Να έχετε πάντα "ερυθρόλευκες" επιτυχίες.
Πολύ βάσιμη και ρεαλιστική η ανάλυσή σου aristos2 .Μακάρι να επιβεβαιωθείς ! [όσο για τις ποδοσφαιρικές σου προτιμήσεις... Τέλος πάντων ,θα αναγνωρίσω τη δύναμη των οπαδών σου. Θεωρώ μάλιστα οτι ο Ολυμπαικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη δυναμική και το μεγαλύτερο έρεισμα στη Νότια και στη
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:02:17 amΠολύ βάσιμη και ρεαλιστική η ανάλυσή σου aristos2 .Μακάρι να επιβεβαιωθείς ! [όσο για τις ποδοσφαιρικές σου προτιμήσεις... Τέλος πάντων ,θα αναγνωρίσω τη δύναμη των οπαδών σου. Θεωρώ μάλιστα οτι ο Ολυμπαικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη δυναμική και το μεγαλύτερο έρεισμα στη Νότια και στη
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 12:08:43 amΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:55:32 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:37:27 pmΚι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. :)Χαρά στο κουράγιο της πηγής σου να σε ενημερώνει . Αν είναι 250 είμαι εκτός, αν είναι 300 εντός, εκτός κι αν πάρουν λιγότερους τρίτεκνους, οπότε θα χωθώ ανάμεσα στους 250.( Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε) Πάντως 2 σάκους τους έχω έτοιμους. Αν δεν.....θα με κεράσω κανα σουβλάκι για παρηγοριά!!! Μηπως ξερει κανεις στον εκκαθαρισμενο πινακα ποσοι ειναι οι τριτεκνοι μεχρι το 250;ρωταω γιατι αυτοι οι καλοι μας συναδελφοι ειναι ασταθμητοι παραγοντες που δεν μας επιτρεπουν να υπολογισουμε την ακριβη σειρα μας...αντιγονη τι σειρα εισαι;Μέχρι το 300+ στον πίνακα (μετά ά φάση) υπάρχουν 10 3τεκνοι.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:55:32 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:37:27 pmΚι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. :)Χαρά στο κουράγιο της πηγής σου να σε ενημερώνει . Αν είναι 250 είμαι εκτός, αν είναι 300 εντός, εκτός κι αν πάρουν λιγότερους τρίτεκνους, οπότε θα χωθώ ανάμεσα στους 250.( Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε) Πάντως 2 σάκους τους έχω έτοιμους. Αν δεν.....θα με κεράσω κανα σουβλάκι για παρηγοριά!!! Μηπως ξερει κανεις στον εκκαθαρισμενο πινακα ποσοι ειναι οι τριτεκνοι μεχρι το 250;ρωταω γιατι αυτοι οι καλοι μας συναδελφοι ειναι ασταθμητοι παραγοντες που δεν μας επιτρεπουν να υπολογισουμε την ακριβη σειρα μας...αντιγονη τι σειρα εισαι;
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:37:27 pmΚι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. :)Χαρά στο κουράγιο της πηγής σου να σε ενημερώνει . Αν είναι 250 είμαι εκτός, αν είναι 300 εντός, εκτός κι αν πάρουν λιγότερους τρίτεκνους, οπότε θα χωθώ ανάμεσα στους 250.( Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε) Πάντως 2 σάκους τους έχω έτοιμους. Αν δεν.....θα με κεράσω κανα σουβλάκι για παρηγοριά!!!
Κι εμένα οι τελευταίες μου ληροφορίες μιλάνε για 250-300 φιλολόγους. Αλλά νομίζω ότι συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:28:52 amΠαράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 10:02:17 amΠολύ βάσιμη και ρεαλιστική η ανάλυσή σου aristos2 .Μακάρι να επιβεβαιωθείς ! [όσο για τις ποδοσφαιρικές σου προτιμήσεις... Τέλος πάντων ,θα αναγνωρίσω τη δύναμη των οπαδών σου. Θεωρώ μάλιστα οτι ο Ολυμπαικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με τη μεγαλύτερη δυναμική και το μεγαλύτερο έρεισμα στη Νότια και στη