0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι από μένα συνάδελφοι! Το στομάχι μου είναι φιόγκος όλες τις τελευταίες μέρες. Περιμένω το πολυπόθητο μήνυμα με σειρά 130+ και εύχομαι τα καλά νέα να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Έχουμε πλέον διαλυθεί από την αναμονή δεν έχουμε μυαλό για τίποτα άλλο. Εγώ έχω και δύο παιδιά και σκέφτομαι ότι μπορεί σε λίγο να πρέπει να τα αποχωριστώ αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Περίμενα χρόνια να έρθει αυτή η στιγμή μήπως και φέρουμε το όνειρο του διορισμού (πολύ μακρινό ακόμα) λίγο πιο κοντά.
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:54:31 amΚαλημέρα κι από μένα συνάδελφοι! Το στομάχι μου είναι φιόγκος όλες τις τελευταίες μέρες. Περιμένω το πολυπόθητο μήνυμα με σειρά 130+ και εύχομαι τα καλά νέα να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Έχουμε πλέον διαλυθεί από την αναμονή δεν έχουμε μυαλό για τίποτα άλλο. Εγώ έχω και δύο παιδιά και σκέφτομαι ότι μπορεί σε λίγο να πρέπει να τα αποχωριστώ αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Περίμενα χρόνια να έρθει αυτή η στιγμή μήπως και φέρουμε το όνειρο του διορισμού (πολύ μακρινό ακόμα) λίγο πιο κοντά.Φίλε μου, σαν κι εσένα έιναι χιλιάδες συνάδελφοι. Εγώ δεν έχω παιδιά να αφήσω πίσω μου,αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις. Δυστυχώς η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη ,αλλά και αναγκαία ,γιατί μας έχουν αναγκάσει να τη θεωρούμε αναγκαία. Εύχομαι καλή τοποθέτηση !
Πάντως σε άλλο τόπικ, κάποιοι που περιμένουν για ΣΜΕΑ επικοινώνησαν και τους είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα και προφανώς δεν προβλέπεται κάτι για σήμερα. Δεν ξέρω αν αυτές οι πληροφορίες αφορούν κι εμας..
Το στομάχι μου είναι φιόγκος όλες τις τελευταίες μέρες.[/quoΓια φαντάσου, κάνει και σχέδια το στομάχι σου!!! Design σπόύδασε; Το δικό μου τί σχήματα λές να κάνει; Καλημέρα!!! Σήμερα για την Ανάσταση του Λαζάρου........ελπίζουμε όλοι. Φιλιά δροσερά από το βουνό μας