0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπική εμπειρία : μόλις γύρισα από το νοσοκομείο (με χτύπησε το πρωί αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν υπήρξε κάταγμα). Η μόνη μου σκέψη στο κρεββάτι του πόνου και ενώ περίμενα τους γιατρούς ήταν η πρόσληψη και η κακή μου τύχη σε περίπτωση που είχα σπάσει κάτι και δεν μπορούσα να παρουσιαστώ. Γι` αυτό συνάδελφοι προσέχτε διπλά σήμερα. Άντε και να δούμε τι θα γίνει!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Μοιράζομαι κι εγώ την ίδια αγωνία με εσάς. ΠΕ02 με σειρα περιπου 190 μετά την Α΄φάση. Τιποτα νεότερο για τον αριθμό των φιλολόγων
Κάποια νεότερη ενημέρωση αν θα σταλούν σήμερα sms;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 03:35:12 pmΚάποια νεότερη ενημέρωση αν θα σταλούν σήμερα sms;Περιμένουμε οριστική και επίσημη ενημέρωση ακόμη απο alfavita ή esos.gr
Αυτοί θα γίνουν μόνιμοι. Κανονικά θα τους αφαιρούσες, αλλά αν πριν διοριστούν μόνιμοι βγει η φάση των αναπληρωτών και τους πάρουν και αυτούς τότε θα είναι κάποιες χαμένες θέσεις.Χαμένες βέβαια προσωρινά γιατί στην άλλη φάση θα πρέπει να ξαναπάρουν αναπληρωτές σ' αυτές τις θέσεις για να καλυφτούν.
Παράθεση από: vag_fys στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 04:01:35 pmΑυτοί θα γίνουν μόνιμοι. Κανονικά θα τους αφαιρούσες, αλλά αν πριν διοριστούν μόνιμοι βγει η φάση των αναπληρωτών και τους πάρουν και αυτούς τότε θα είναι κάποιες χαμένες θέσεις.Χαμένες βέβαια προσωρινά γιατί στην άλλη φάση θα πρέπει να ξαναπάρουν αναπληρωτές σ' αυτές τις θέσεις για να καλυφτούν.Όμως για τη σημερινή φάση μάλλον δεν πρέπει να αφαιρεθούν...Κρίμα εγώ τους έβγαλα...