*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 140499 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ: Ένας θεός ξέρει πότε η
« Απάντηση #756 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:12:39 am »
Μπορεί και να ξέρουν ,αλλά να μη θέλουν να πουν ,για να γλυτώσουν πιέσεις για άυξηση του αριθμού κλπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:15:11 am »
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αφελές; αφού δεν ξέρουν τον αριθμό των αναπληρωτών φιλολόγων στο υπουργείο, πως τον ξέρουν άλλοι π.χ. ΠΕΑ κ.τ.λ.;
Οι απλοί υπάλληλοι δύσκολα θα δώσουν μία τέτοια πληροφορία.. Ίσως η ΠΕΑ γνωρίζει κάποιο υπευθυνο στις πιστώσεις για παράδειγμα , οπότε ξέρει και περισσότερα..

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:19:28 am »
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αφελές; αφού δεν ξέρουν τον αριθμό των αναπληρωτών φιλολόγων στο υπουργείο, πως τον ξέρουν άλλοι π.χ. ΠΕΑ κ.τ.λ.;
Οι απλοί υπάλληλοι δύσκολα θα δώσουν μία τέτοια πληροφορία.. Ίσως η ΠΕΑ γνωρίζει κάποιο υπευθυνο στις πιστώσεις για παράδειγμα , οπότε ξέρει και περισσότερα..

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:22:40 am »
Πάντως όταν πρόκειται να βγουν την ίδια μέρα δίνουν αριθμούς. Όταν βγήκε το πρώτο κύμα, στις 9.00 το πρωί στο τηλ μου είχαν πει 580 και στις 11.30 ο αριθμός έγινε 450. Το χουνέρι που έπαθα τότε ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:26:11 am »
ούτε αυτό μ[πορώ να το καταλαβω! με ποια λογική σε δύο ώρες μειώνεται ο αριθμός τόσο πολύ

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:27:30 am »
Παιδιά εγώ βάζοντας κάτω τη λογική λέω ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς.Και κενά υπάρχουν και κενά θα δημιουργηθούν.Εγώ έχω σειρά 970 πε02 στον ενιαίο,αλλά εντάξει, έχουμε ακόμα μήνες μπροστά μας.Πιστεύω ότι το Υπουργείο για να κάνει μια κίνηση εντυπωσιασμού έβγαλε γρήγορα-γρήγορα μια φάση και από κει και πέρα....Τα κενά είναι πολλά...σ'ένα γυμνάσιο που δούλευα πέρυσι ως ωρομίσθια στη Σάμο λείπουν π.χ. 3 φιλόλογοι....Ήμουν πολύ απογοητευμένη, αλλά πέρυσι μέχρι το Φεβρουάριο έπαιρνε αναπληρωτές.Το Νοέμβριο φεύγουν αρκετοί με σύνταξη,τα κενά των οποίων τώρα δεν εμφανίζονται...Άντε,εύχομαι καλή τοποθέτηση για να παίρνουμε και εμείς σειρά.. ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος sandra77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:28:13 am »
Καλημέρα και απο εμένα.Μήπως μπορείς να μας πεις τους αριθμούς που δίνει η ΠΕΑ για κάθε κλάδο;
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:30:52 am »
επιβεβαιωνω και εγω τη Νεκταρια.Μου ειπαν και μενα απο το Υπουργειο για σημερα ή αυριο.Η ερωτηση ηταν για τα ΣΜΕΑ.Επισης ειπαν πως θα αρχισουν απο τους πινακες Νοηματικης και Braille

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:35:13 am »
Παιδιά εγώ βάζοντας κάτω τη λογική λέω ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς.Και κενά υπάρχουν και κενά θα δημιουργηθούν.Εγώ έχω σειρά 970 πε02 στον ενιαίο,αλλά εντάξει, έχουμε ακόμα μήνες μπροστά μας.Πιστεύω ότι το Υπουργείο για να κάνει μια κίνηση εντυπωσιασμού έβγαλε γρήγορα-γρήγορα μια φάση και από κει και πέρα....Τα κενά είναι πολλά...σ'ένα γυμνάσιο που δούλευα πέρυσι ως ωρομίσθια στη Σάμο λείπουν π.χ. 3 φιλόλογοι....Ήμουν πολύ απογοητευμένη, αλλά πέρυσι μέχρι το Φεβρουάριο έπαιρνε αναπληρωτές.Το Νοέμβριο φεύγουν αρκετοί με σύνταξη,τα κενά των οποίων τώρα δεν εμφανίζονται...Άντε,εύχομαι καλή τοποθέτηση για να παίρνουμε και εμείς σειρά.. ;D ;D ;D ;D ;D
όντως ισχύει ότι τα κένά αυτών που παίρνουν σύνταξη δεν φαίνονται; γιατί απ' όσο ξέρω αυτοί που παίρνουν σύνταξη τον Νοεμβριο δεν θα μπούν σε τάξη αυτή τη χρονιά. έχω την εντύπωση ότι φαίνονται αυτά τα κενά και σε κάποια έχουν σταλεί και αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος Puppy S

• Νέο μέλος
  • *
  • θα περάσει κι αυτό!
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:38:21 am »
Καλημέρα συνάδελφοι. Διάβασα τα περί προβλέψεων ΠΕΑ και πάγωσα! Ωστόσο τώρα θα πάω στη διεύθυνση Ανατ.Θεσ/νίκης για την περσινη βεβαίωση και αν μάθω κάτι απο εκεί θα ενημερώσω.

Υ.Γ. Stratilio, αν και ετεροχρονισμένα ,ευχαριστώ για την αισιόδοξη πρόβλεψη. :)

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:49:04 am »
Μήπως να πιάσουμε δουλειά σε εφημερίδα; μια χαρά τα πάμε... ;) ;) ;) 

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #767 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:55:02 am »
 ??? Καλημέρα. Αν μη γένοιτο πάρουν μόνο 150 φιλολόγους τότε ούτε στην Γ φάση είμαι μέσα. Πάντως είμαστε ακόμα ζωντανοί. Χθές στον ύπνο μου είδα ότι πήγα επίσκεψη σε φιλικό σπίτι κι ότι έπρεπε να φύγω λίγο πιο νωρίς απ' τους γονείς μου. Έδωσα μια τρεχάλα στις σκάλες (δεν χρησιμοποιώ ασανσέρ, έχω κλειστοφοβία) κι όταν έφτασα στην πυλωτή αντιλήφθηκα ότι ξέχασα πίσω το κινητό. Τρέχω ξανά να το πάρω και η μάνα μου, λέει  ότι δε χρειαζόταν να γυρίσω, θα μου το έφερνε εκείνη. Κι εγώ είπα (ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ) - Δε γίνεται, περιμένω μήνυμα από το Υπουργείο!!!!!! Φρίκαρα παιδια, ξύπνησα από τρόμο!!! Ελπίζω να στε καλά :)

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:57:51 am »
Γειά σου Adigoni. Κι εμένα το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Να φανταστείς το έχω στην τσάντα και το βγάζω να το δω συνέχεια μήπως δεν το ακούσω, σαν τα 15άρικα.

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:23:19 am »
Καλημέρα κι από μένα! Χθες από το απόγευμα και μετά δεν μπορούσα με τίποτα να συνδεθώ ίσως λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου αλλά σας διάβασα σήμερα. Περιττό να πω ότι έχουν και τα δικά μου νεύρα σπάσει από τις συνεχείς αναβολές κι όπως είπε κι ένας συνάδελφος όλο λέμε φεύγουμε κι όμως είμαστε ακόμα εδώ. Συμμερίζομαι ιδιαίτερα τους/τις συναδέλφους με παιδιά και Tihea έχω να σου πω ότι πολλές φορές έχω νιώσει απογοήτευση γιατί και για μένα έχουν περάσει τα χρόνια κι εγώ έχω δύο παιδιά (Α Γυμνασίου και
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)