0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dejavu στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:13:55 pmΈλαβε κανένας μήνυμα από ΠΕ19-20?παιδιά, δεν υπάρχει κανένας ΠΕ19-ΠΕ20 επιτέλους που να έλαβε μήνυμα ??!!!
Έλαβε κανένας μήνυμα από ΠΕ19-20?
Πολλα πολλα συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στην Τιhea kai Stratilio που μας ενημέρωναν και μας κρατούσαν συντροφια:D
Παράθεση από: mirto στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:40:06 pmσυγχαρητήρια σε όλους παιδιά. για μας δε χτύπησε ούτε και αυτή τη φορά, οπότε να θεωρήσω ότι η πληροφορία για 210 φιλολόγους είναι σωστή;Εμεις με σειρα220 κατι στον εκκαθαρισμενο μενουμε οριακα εξω;οποιος ειναι στην ιδια μοιρα ας πει κατι.....
συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. για μας δε χτύπησε ούτε και αυτή τη φορά, οπότε να θεωρήσω ότι η πληροφορία για 210 φιλολόγους είναι σωστή;
Stratilio, fotini18 αι σ' όλους τους άλλους που απ' την ταραχή μου δε μπορώ να δώ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!Κellykoy, leti77,Lara σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τις ευχές μου από καρδιάς για ό,τι ποθείτε!!!
Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη, αν σε κάποιους δημιούργησα- με κάποιες πληροφορίες που μετέδιδα- μεγάλες προσδοκίες και τελικά σ' αυτήν τη φάση απογοητεύτηκαν. Ας με συγχωρήσουν ,διότι προσπαθούσα απλά να βοηθήσω μεταφέροντας ό,τι ακριβώς μου λέγανε ,χωρίς υπερβολές και ...ωραιοποιήσεις...