0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: theodora@ στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 06:20:49 pmDr_Michael (ή καποιος άλλος) γνωριζεις τι θα γίνει με τις τεχνικές ειδικότητες?Ποτε ακούγεται οτι θα παρουν?Η εγκυρότητά μας δεν μας επιτρέπει να ανακοινώνουμε απλώς φήμες. Ότι βγει επίσημα, είμαστε όμως συνήθως οι πρώτοι που το ανακοινώνουμε. Για αυτό συντονιστείτε στην αρχική σελίδα www.pde.grΘα υπάρξουν και άλλες φάσεις αναπληρωτών. Υπάρχουν ακόμα κενά σε αρκετά σχολεία.
Dr_Michael (ή καποιος άλλος) γνωριζεις τι θα γίνει με τις τεχνικές ειδικότητες?Ποτε ακούγεται οτι θα παρουν?
Παράθεση από: VIR στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 06:22:51 pmΠαιδιά πού έφτασε για τους φιλολόγους ο πίνακας χωρίς τους τρίτεκνους?νομιζω η τελευταια ειναι στο 192
Παιδιά πού έφτασε για τους φιλολόγους ο πίνακας χωρίς τους τρίτεκνους?
Αναπληρωτης ΠΕ11.Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?Δυστυχως εχει καταντησει ανεκδοτο συναδελφοι.Ο κλαδος μας πεθανε γιατι ολοι κανουμε αλλες δουλειες και η αδιαφορια μας οδηγησε εδω.Τωρα ................κουραγιο στα νειατα μας
teiresias οι τρίτεκνοι είναι εντός ή θα τους υπολογίσουμε ξεχωριστά;
το σχολείο στο οποίο θα είμαι (όταν βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί)δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕ04. Ομοναδικός που θα πάει είμαι εγώ.η δευτεροβάθμια ζήτησε αναπληρωτή και έίδα ότι κανείς αναπληρωτής δεν θα πάει.δηλαδή μόνος μου θα κανω φυσική χημεία βιολογία γεωλογία σε γυμνάσιο και λύκειο.εεεεεεεεε ρεεεεεεεεε γλέντια
Ανοίγουν από αύριο οι πίνακες ωρομισθίων..και ας ελπίσουμε και σε σύντομη νέα φαση ..