0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ02 Γ΄ΚΥΚΛΑΔΩΝ (1η μου επιλογή) 490 περίπου στον πίνακα. Καλή δύναμη σε όλους όσους περιμένουν και να προσληφθούν το συντομότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανάσταση επίτέλους ηρθε και σε μένα Δ Ιωαννίνων ΠΕ02 σειρά γύρω στο 460
Παιδιά δεν το πιστεύω!Γ Χαλκιδικής!!!!!!!
Παράθεση από: geochem στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 06:53:41 pmτο σχολείο στο οποίο θα είμαι (όταν βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί)δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕ04. Ομοναδικός που θα πάει είμαι εγώ.η δευτεροβάθμια ζήτησε αναπληρωτή και έίδα ότι κανείς αναπληρωτής δεν θα πάει.δηλαδή μόνος μου θα κανω φυσική χημεία βιολογία γεωλογία σε γυμνάσιο και λύκειο.εεεεεεεεε ρεεεεεεεεε γλέντιαΣε ποια περιοχη εισαι? Λεγε μας τετοια να ελπιζουμε οτι θα υπαρξουν συντομα κι αλλες φασεις.. Και τι εννοεις οτι ζητησε αναπληρωτη αλλα κανεις δεν παει? Δεν εστειλε το υπεπθ?
το σχολείο στο οποίο θα είμαι (όταν βγουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί)δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕ04. Ομοναδικός που θα πάει είμαι εγώ.η δευτεροβάθμια ζήτησε αναπληρωτή και έίδα ότι κανείς αναπληρωτής δεν θα πάει.δηλαδή μόνος μου θα κανω φυσική χημεία βιολογία γεωλογία σε γυμνάσιο και λύκειο.εεεεεεεεε ρεεεεεεεεε γλέντια
Καλημέρα συνάδελφοι. Διάβασα τα περί προβλέψεων ΠΕΑ και πάγωσα! Ωστόσο τώρα θα πάω στη διεύθυνση Ανατ.Θεσ/νίκης για την περσινη βεβαίωση και αν μάθω κάτι απο εκεί θα ενημερώσω.Υ.Γ. Stratilio, αν και ετεροχρονισμένα ,ευχαριστώ για την αισιόδοξη πρόβλεψη.
Παράθεση από: GRIA στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:40:18 pmΑνάσταση επίτέλους ηρθε και σε μένα Δ Ιωαννίνων ΠΕ02 σειρά γύρω στο 460μπραβο και δ ιωαν. που ηθελες!
Ειμαι στον κλαδο ΠΕ06 και εχω σειρα 255 στον πινακα αναπληρωτων.Επειδη εχω μπερδευτει με την ολη κατασταση, γνωριζει κανεισ αν θα γινει τριτη φαση. Επιπλεον, μεχρι ποιον αριθμο εχουν καλεσει.Τελοσ, εγω στο 255 εχω καμια ελπιδα. Ευχαριστω.