0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάλεσαν σήμερα 3 ωρομίσθιους ΠΕ02 στην Αιτ/νία. Διάλεξα πρώτος ( θέση 42 στον Πίνακα ωρομ. Δυτικής Ελλάδας).
επισης δεν ξερουμε και αλλες δευτεροβαθμιες αν παιρνουν. οποιος ειναι οργανωμενος και εχει τηλεφωνα ας τα γραψει.
Παιδιά πήρα κι εγώ στο τηλέφωνο που έδωσε η maria79 στη
Παράθεση από: electra στις Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:05:55 amΠαιδιά πήρα κι εγώ στο τηλέφωνο που έδωσε η maria79 στη
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 24, 2008, 05:34:44 pmΠαράθεση από: electra στις Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:05:55 amΠαιδιά πήρα κι εγώ στο τηλέφωνο που έδωσε η maria79 στη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 24, 2008, 02:52:00 pmΚάλεσαν σήμερα 3 ωρομίσθιους ΠΕ02 στην Αιτ/νία. Διάλεξα πρώτος ( θέση 42 στον Πίνακα ωρομ. Δυτικής Ελλάδας).καλοριζικος , γαβρακιον!!!!!!αν και σε καμμια βδομαδα σε βλεπω να τα μαζευεις κι απο κει......(τουλαχιστον ειχε κανενα δυσπροσιτο?)υγ. δε νομιζω να επιμενεις στα περι θεων, ατρωσιας κλπ... μυθολογικα ευφυολογηματα........
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος πότε και σε ποιες περιπτώσεις έχουμε δικαίωμα να επιλέξουμε εμέις το μέρος που θα πάμε ωρομίσθιοι; Μας το λένε ότι μπορούμε να επιλέξουμε ή εμείς πρέπει να ρωτήσουμε;